ad
ad
ad
ad

One Comment

 1. 1

  Anarquista

  A vallások és a nemzetiségi különbözőségek felszítása legtöbbször háborúkhoz vezettek, épp ezért a vallás, egyház működése káros, főképp azt nézve, hogy mennyi pénzt vonnak el adók formájában a lakosságtól fenntartásuk érdekében. Beleszólnak mindenbe, csakhogy híveiket vagyonukat, hatalmukat növelhessék, Cegléden több felekezet egymásnak ugrasztja a lakosságot az uralom megszerzése érdekében.

  Tanaikat soha nem tudták bebizonyítani, kivégeztek tudósokat, csillagászokat, és Galileit is elítélték, nem beszélve a vallásháborúkról. A hit nem más, mint a tudatlanságból eredő feltételezés. Amennyiben több ,,hívő” lenne az nem jelenti, hogy igazuk is lenne nekik. (Hiába van egy tehénlepényen 1 millió légy, attól az még nem lesz ízletes, és finom.) A vallás üzlet, és hatalom. Egyszerre látható Cegléden az egyházak luxusa, és ezen a lapon is bemutatott hajléktalanság, és a kukából ételt szerezni kényszerülő édesanya mint jelenség. Hiába mondják, itt diktatúra van! A létminimum alatt élők tömege, a kényszerből kivándoroltak, télen megfagyott évi kb. 300 fő sorsa nem érdekli a tolvaj politikusokat sem. Lehangoló az is, ahogy a politikusok bánnak Ungvári Miklóssal és edzőjével! Persze a fidesznek, és Földi Lászlónak jó volt, hogy sikeres sportolók szerepeljenek korábban a kampánylapján. Gondolom, nem a sportsiker alapján jár elismerés, támogatás, hanem a PÁRTHŰSÉG alapján. Keveset beszél arról is, hogy korábban a csalás miatt becsődölt Cegléden működött brókerház igazgatója is szerepelt a korábbi szórólapján. (Azóta valószínűleg eljárás folyik ellene…)
  Hányszoros összeggel lett túlszámlázva a judoépület??? Pénztáros Lőrinc Kft-je vagy más mutyicég építette?

  Hörömpő Annamária meg tanítsa meg köszönni Takács Lászlót, mert ő még a munkatársait is lenézi. Azt hiszi, hogy nála idősebb hölgyek előre köszönnek neki? Ajánlanék neki egy illemtankönyvet, ha nem tanították meg otthon, hogy hogyan illik viselkedni! Kár ezekre közpénzen fűteni a téli közgyűléseken! A legjobb lenne, ha feloszlatnák magukat, és a lakosság gyakorolná a nem képviseleti, hanem a közvetlen demokráciát! Mindenki tudja, hogy a képviselők milyen ügyletekkel, földekkel rendelkeznek. A jobbikos Volner érettségivel és közrendőri gyakorlattal a piacon nem keresne havi több mint 1 milliót,mint most, de a jobbikos Csuri Károly is exparkolóőrként dönt milliárdokról. Csak az megy politikusnak, aki semmire sem alkalmas, csak a mutyira.

  http://www.origo.hu/sport/egyeni/20170505-lemondott-ungvari-miklos-az-mjsz-ben.html

  https://www.youtube.com/watch?v=GAVF0eR0QDs

  Az egyházak pénzért, hatalomért adják el híveik szavazatát, mindannyiunk kizsákmányolása, és saját hatalmuk, vagyonuk megerősítéséért: (Ja, és fizetésük 20%-át le kell adni a ,,Kedves Vezető” egyházvezetőnek. Mi ez, ha nem kizsákmányolás, és leigázás?)

  http://magyarnarancs.hu/belpol/kozos-ismeroseink-hosszabb-ideje-szorgalmaztak-nemeth-sandor-a-vajna-ebedrol-102018

  SE isten, SE haza, SE úr, SE szolga!
  Szabadság, Egyenlőség, Testvériség!

  https://hu-hu.facebook.com/anarchoinfo/

  https://hu-hu.facebook.com/AnarchistakKozossege/

  Reply

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

2016. Ceglédi Panoráma