5.4 C
Cegléd
2024. április 25. csütörtök
spot_img

Gyereknap a Bognár Gokart Parkban

Nagy meglepetésben volt részük május 26-án a Csemői Ladányi Mihály Általános Iskola  Nyársapáti Tagintézménye diákjainak. A nyársapáti iskolai Szülői Munkaközösség, az  Általános Iskola Diákönkormányzata és a Bognár Gokart Park közös finanszírozásából az általános iskolás gyerekek kipróbálhatták a gokartozást.  Maga az út is érdekes volt. Az osztályok lovas kocsival vagy traktorral érkeztek a gokart parkba.

Bognár István és felesége nagy örömmel köszöntötte és fogadta az iskolás gyereket.

Egy rövid ismertető után az alsó tagozatos gyerekek a kicsiknek kialakított pályán, míg a felsősök a felnőtt pályán versenyezhettek egymással, ami hatalmas élmény volt mindenkinek.

A nagy füves területen a várakozók is hasznosan töltötték az időt. Az alsós tanító nénik szervezésében sorversenyezhettek vagy fociztak, tollasoztak is egymással az osztályok.

A gokartozás során Bognár István és felesége, a világbajnokságon induló ifj. Tóth Sándor szülei, Tóth Sándor és Somogyi Ildikó és a szülők is segítettek a pályákon a közel 150 nebulónak.

A Bognár Gokart Parkban minden évben szerveznek amatőr szinten hazai gyermek és felnőtt versenyeket.

Azok, akik szívesen kipróbálnák a gokartozást, 2017. június 4-én vasárnap 10-19 óráig látogassanak ki a Bognár Gokart parkban a pünkösdi forgatagra.  A programok közt szerepel főzőverseny, melynek a fődíja két fős balatoni vitorlázás, de tornász és karate bemutatók is lesznek. Fellépnek énekesek és színművészek is ezen a napon. Lesz még veterán autók és motorok bemutatója, íjászat, krikett, rendőrségi bemutató és a legfontosabb, gokart verseny időre. A kisebb gyerekkel érkező családokat egész nap ugrólóvár, arcfestés, origami és kreatív sarok várja. A programok ingyenesek, de támogathatják ifj. Tóth Sándor világbajnokságon való indulását is.

Köszönjük ezt a csodás gyermeknapot!

Tolnai Judit

Vadászmajális Nyársapáton

Május 20-án a nyársapáti Nyilasi Iskolában zajlott a Zöld-Mező Vadásztársaság majálisa közel 100 fő részvételével. A vadásztársaság tagjai családjukkal, vadászbarátok és azok családtagjai, Kis Miklós polgármester úr, a Széchenyi Vadásztársaság elnöke és vadászmestere is meghívottja volt a majálisnak. A rendezvényen Rácz Gábor hozta az innivalókat, az ennivalóról pedig a vadászok gondoskodtak. Vaddisznó, csülök és őzpörkölt főtt a bográcsokban. A gyerekeket sok játék és légpuska lövészet is szórakoztatta. A vendégeknek polgármester úr beszélt a Nyilasi Iskola történetéről, ami nagyon tetszett mindenkinek.

Nagyon kellemes időben, jó hangulatban telt a nap beszélgetéssel, vadászélmények felelevenítésével.

Az idén március 1-től a Zöld-Mező Vadásztársaság a Magyar Államtól és a nyársapáti földtulajdonosoktól ismét megkapta a vadászati jogot. Szeretném megköszönni a nyársapáti földtulajdonosoknak, hogy újra mi vadászhatunk földterületeiken.

Köszönjük az önkormányzatnak, hogy ilyen csodás helyet biztosítottak a vadászmajális megtartásához.

Káldi Zoltán

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Sokrétű álláslehetőségek kereskedelmi és értékesítési irányon

    Kereskedelmi és értékesítési területen mindig akad olyan álláslehetőség, amely...

Tedd meghitté a kertet, építs zárt kerítést!

    Nyugalmas környéken, jó szomszédokkal körülvéve talán meg sem fordul...

Az anyák napja mindenki számára különleges

    Az édesanyáknak kitüntetett helye van a szívekben, szeretetük és...

FitKid sikerek

A Ceglédi Vasutas Sportegyesület FitKid szakosztályának tavaszi versenyszezonja Tiszakécskén...

Két Ungvári az olimpián

Családi olimpiára készül Ungvári Miklós ceglédi olimpikon. A olimpiai...