ad
ad
ad
ad

3 Comments

 1. 2

  Tóth Imre

  Inkább maradjanak csendben, akik ilyen nevetségesen alacsony lakásban lakhatnak. Ez emeléssel is jóval a piaci áron​ vannak ezek a lakások. 1973 óta lakja, hát nem fogom sajnálni, aki azóta se tett semmit, hogy változzon az életkörülménye, mennyit spórolt már így is.
  Ennyi erővel mindenki ilyen lakásban lakhatna.

  Reply
 2. 1

  horváthné

  ÁFA-val együtt 34.639 Ft. az áfás 27900 ft. helyett! nagyon szép!!! ezt egy 75 ezer forintos nyugdíjból élő ember ki tudja fizeti? még a rezsi mellett? és a gyógyszer kiváltás mellett,? és az élelmezése mellet!!! ha, ha ha, egyébként minden emelésnél a felújításra, meg karbantartásra hivatkoznak, holott ezeken a házakan / lásd a fotón / 31 éve egy ecset vonást sem tettek, a bérleményekről / lakás/ ne is beszéljünk, mert mindent a bérlő csináltat meg benne, cserél ki a saját költségén! na erre tessenek már gombot varrni! különszolgáltatás címén 6-700 ezer foritokat vertek ránk két évvel ezelőtt 2 ütemben egy év alatt!!!!!! tesség gondolkozni!!!! idézem az utolsó sorokat a válaszlevélből “csak egy ember, egy család életében megoldhatatlan gondot okoz egy önkormányzati döntés – arról beszélni kell” …. és ezzel meg is született a bérlők számára a megoldás mi????

  Reply
  1. 1.1

   Attila Halasi

   Én arra lennék kivåncsi. A tetőkön elhelyezett Telekom. Vodafon. Nemzrti müsorszóróktól a bevétel hová fut be. Abból lehetne finanszórizni a házakat.

   Reply

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

2016. Ceglédi Panoráma