4.5 C
Cegléd
2024. április 19. péntek
spot_img

Csemő a díszvendég a Ceglédi Vágtán

Június 18-án a X. Ceglédi Laskafesztivál keretében megrendezett V. Ceglédi Vágtán Csemő község lesz a díszvendég. A rendezvény helyszíne ezúttal is a Budai úti Gyógy- és Strandfürdő területe.

„Csemő számára kedves emlék a ceglédi előfutam, lévén az elmúlt a két évben Petrik Tamás településünk képviseletében megnyerte a Ceglédi Vágtát, sőt 2016-ban az országos döntőben 2. helyezést ért el. Sajnos, az idei évben nem lesz meg a sorozatban harmadik győzelem, mert Tamás lova, Vicces lesérült. Legalábbis Cegléden nem, mert másik elővágtán a gyógyulást követően indulhat a Csemőt képviselő ló és lovasa. Így sem maradunk az idén csemői versenyző nélkül, lévén a kishuszár vágtában Hrubos Boróka, új pónijával, Fantommal indul. Boróka tavaly szintén az országos nagydöntőbe lovagolt, és idén is bízunk az eredményes folytatásban. – számolt be Dr. Lakos Roland polgármester.

Nemcsak a lóversenypályán, hanem azon kívül is lesznek csemői szereplők a vasárnap. A Borszigeten felállított kisszínpadon (a fürdő téli bejáratánál lévő faházas részen) vasárnap délután csemői fellépőknek tapsolhatunk: 12.40-től fellép a Csemői Gyöngyvirág Népdalkör, 14.00 órától bemutatkozik a Csemői Hagyományőrző Egyesület, 16.30-tól a Csemői Palotás SE MediBall szakosztálya tart bemutatót.

A mai napon kezdődő Jubileumi Laska Fesztivál ajánlója itt található….

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Ápolókat díjaztak

A Magyar Ápolók Napja kapcsán február 17-én Budapesten a...

Autót rongált és rabolt

A Nagykőrösi Járási Ügyészség vádat emelt egy férfi ellen,...

Nemzetiségi választási konferencia

Sztojka Attila, roma kapcsolatokért felelős kormánybiztos volt a vendége...

“Ceglédé a legbizarrabb EU-pénzes sztori”

Az országos sajtó is felkapta a hírt, miszerint Ceglédé...

Lámpákat lopnak

Márciusban még örömmel jelentette be Klément György önkormányzati képviselő,...