18.1 C
Cegléd
2024. március 28. csütörtök
spot_img

Ismét világversenyen küzd Medgyessy Dóra

Győzelemmel kezdett a 3×3-as Európa-bajnokságon a magyar válogatott, melynek a ceglédi játékos Medgyessy Dóra is tagja.

A 3×3-as kosárlabda Európa-bajnokságot Amszterdamban rendezik meg, a tornára a férfi és a női válogatottunknak is sikerült kijutnia. A lányok címvédőként vágtak neki a viadalnak. Az alakulat egyik kulcsembere a CEKK játékosa, Medgyessy Dóra, akinek mozgalmasan telnek a napjai, ugyanis nemrég a „hagyományos” Eb-n ölthette magára a nemzeti együttesünk szerelését, ezen a hétvégén pedig Hollandiában bizonyíthat.

A hollandiai viadal péntektől vasárnapig tart. A hármasokból az első két helyezett jut a negyeddöntőbe. A női csapat az első mérkőzésén máris legyőzte Romániát 18-6-ra, legközelebb 19 óra 15 perctől Svájc ellen lép a csapat pályára.

– Egy évvel ezelőtt Bukarestben sikerült megnyernünk a kontinensviadalt, erre az eredményre életem egyik legszebb élményeként gondolok vissza. Különösebb teher nélkül szerepelhettünk Romániában, az edzőink maximálisan megbíztak bennünk. Nem gondoltunk az aranyéremre, mindig csak a következő feladatra összpontosítottunk. Idén változik a felállás, hiszen már van elvárás a csapattal szemben. Hogy milyen Eb-re számítok? Egyértelműen nehéz dolgunk lesz, mivel nagyon erős mezőny gyűlik össze Amszterdamban. Az ellenfelek valószínűleg alaposan felkészülnek belőlünk, mindenki minket akar majd legyőzni. A gárdán belül remekül működik a kémia, feltétlenül szeretnénk továbbjutni a csoportból, ez a minimális célunk – nyilatkozta a Hajdú-bihari Naplónak az NB I-ben szereplő Ceglédet erősítő irányító.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Kilenc bajnoki meccs

A Ceglédi KK SE Kék Cápák hat korosztálya et...

Csáky András újabb csapata

Bemutatta jelöltjeit a Ceglédi Lokálpatrióta Klub Egyesület is, melynek...

Nagykőrösi szélhálmos

Egyelőre nem tudni, milyen ítélet várhat arra a nagykőrösi...

Jubiláló munkatársait köszöntötte az Infineon Technologies Bipoláris Kft.

A vállalat az elmúlt évek hagyományaihoz hűen március 21-én...

Hogyan lehetsz személy- és vagyonőr?

  Az egyik legkeresettebb szakma manapság a személy- és vagyonőr....