12.9 C
Cegléd
2024. március 29. péntek
spot_img

Hódító gyógyítók

Kórházi csapatunk  – a Hódító gyógyítók – nem lazít. A Balaton körbefutása után Tiszakécskén 7-14-21 km-es távokat teljesítettünk, a K&H Maratonváltóban, Budapesten szintén részt vettünk, legutóbb július 5-én az Ultratiszató verseny keretében 111 km-t futottunk a Tisza-tó körül. Mozgásban vagyunk…

„Egy mindenkiért, mindenki egyért!” A klasszikus mondás tökéletes megvalósulását bizonyítja csapatunk. Versenyek sorozata igazolja, hogy a CSAPAT egyre tökéletesebben működik, az akadályokat együtt, közösen tudjuk megoldani, helyettesítjük, biztatjuk egymást, lélekben egyek vagyunk. Ugyanakkor helyt adunk és büszkék vagyunk az egyéni teljesítésekre, fejlődésre, célkitűzésekre. Mindez hozzájárul a csapatteljesítmény javulásához is. Ősszel több társunk tudatosan készül első félmaratonjának lefutására, együtt drukkolunk, hogy sikerüljön. Az év végére Hódító Gyógyítók minden tagja félmaratonista lesz! Óriási eredmény!

Terveink? Lehetőség szerint még több versenyen részt venni, egyre jobb eredményt elérni, a csapatszellemet még magasabb szintre emelni, közösségi programokká,  baráti összejövetelekké alakítani az együtt készülést,  edzéseket, …és minél több tavat körbefutni, …jövőre külföldön is!

Dr. Bálint Zoltán

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Kilenc bajnoki meccs

A Ceglédi KK SE Kék Cápák hat korosztálya et...

Csáky András újabb csapata

Bemutatta jelöltjeit a Ceglédi Lokálpatrióta Klub Egyesület is, melynek...

Nagykőrösi szélhálmos

Egyelőre nem tudni, milyen ítélet várhat arra a nagykőrösi...

Jubiláló munkatársait köszöntötte az Infineon Technologies Bipoláris Kft.

A vállalat az elmúlt évek hagyományaihoz hűen március 21-én...

Hogyan lehetsz személy- és vagyonőr?

  Az egyik legkeresettebb szakma manapság a személy- és vagyonőr....