5 Comments

 1. 3

  thedoors

  Nem működő, elállított kamerák, álkamerák…folyamatos karbantartás hiánya és még ráadásként nem figyeli senki sem…Mindez felhívás egy keringőre a bűnözőknek! Bűzlik a hulladék a belvárosban!
  Barabás Sága:
  “Harmadsorban többször láttámmár,hogy a kamera levan szerelve a helyéről,hosszú időre.
  Megjegyezném ,hogy a rendszert folyamatosan karban kellene tartani,nem pedig megvárni még elromlik.
  Az olvasok nem tudom emlékeznek-e még arra ,amikor BP-en a kamerával a 4-6-os villamoson kiszúrták a zsebtolvajt,és el is kapták a rendőrök azonnal?
  Szerintem Cegléden soha nem lesz erre példa ,mert a360°-ban forgathatós kamera is egy iranyba van állítva és nem nézi senki.(meg rossz is ráadásul.)

  Mottóm: “Az életnek értéket csak a szolgálat adhat, amellyel az emberek ügye felé fordulunk. Ez kissé szigorúan és általánosan hangzik, de ez az egyetlen igazság, melyet minden következménnyel megismertem. Senki nem ülhet a virágos réten, mint Ferdinánd, a bika, s nem szagolhatja büntetlenül a szép virágokat. Ember vagy, tehát ember módra és az emberek között kell élned.”
  (Márai: Füveskönyv)
  Takáts László polgármester

  Reply
 2. 2

  Barabás Sága

  A rendőrkapitány elég semmit mondó választ adott.Azt hiszi ,hogy a mai emberek mindezt el is hiszik.A nevezett téren van 4db álkamera is , ami a park kétsarkán van.Talán mind a 4 optikája a földre van állítva,valaki(k) évekkel ezelőtt el állították.
  A második észrevételem az lenne,hogy a cegled.hu-n 8-as sorszám alatt a Jászberényi út -Malomtószél körforgalomnál lévő kamera nem létezik ,vagy ha valaki tudja hol van annak adok egy üveg pezsgőt.
  Az alábbi tájékoztatórol van szó.

  Tájékoztatás a közterületi térfigyelő rendszert működtetéséről »
  2016.12.24. 21:22 Lejár 2020.12.31. 23:59 [435]
  Tájékoztatás a közterületi térfigyelő rendszert működtetéséről
  Tisztelt Lakosság!

  Cegléd Város Önkormányzata a közterületi térfigyelő rendszerről szóló 29/2015. (IX. 30.) önkormányzati rendeletében (a továbbiakban: Rendelet) döntött arról, hogy az Önkormányzat a város közigazgatási területén közterületi térfigyelő rendszert működtet 2015. október 1-jétől az alábbi helyszíneken:
  Cegléd, Kossuth Ferenc utca – Múzeum utca kereszteződése
  Cegléd, Déli út – Kőrösi út kereszteződése
  Cegléd, Déli út – Bajcsy-Zsilinszky út kereszteződése
  Cegléd, Pesti út 110. (MOL kút)
  Cegléd, Fűtőház utca – Szelei út
  Cegléd, Törteli út (Toldy Ferenc Kórház)
  Cegléd, Széchenyi út – Rákóczi út kereszteződése
  Cegléd, Jászberényi út – Malomtó szél körforgalom
  Cegléd, Bercsényi út – Rákóczi út kereszteződés
  Cegléd, Táncsics Mihály út – Rákóczi kereszteződése

  A rendelet módosítását (kiegészítését) követően 2016. december 1-jétől további öt helyszínen kerültek térfigyelő kamerák telepítésre:

  Cegléd, Szállás utca – Patak utca sarok
  Cegléd, Csata utca – Patak utca sarok
  Cegléd, Ordas Köz
  Cegléd, Bajcsy-Zsilinszky tér
  Cegléd Gyógyfürdő és Szabadidőközpont

  A közterületi térfigyelő rendszer célja:
  a közbiztonság növelése, a bűnmegelőzés, a közterület általános rendjének biztosítása;
  a megfigyelt közterületen található vagyon megóvása, felügyelete;
  a közterület-felügyelet tevékenységének erősítése;
  a lakosság és a városba látogatók biztonságérzetének növelése, a jogsértések visszaszorítása.

  A közterületi képfelvevők elhelyezésére, illetve a felvételek felhasználására és az adatkezelésre vonatkozó rendelkezéseket a rendőrségről szóló 1994. évi XXXIV. törvény 42-42/A. §-ai, valamint a közterület-felügyeletről szóló 1999. évi LXIII. törvény 7-7/A. §-ai irányadók. Ezen jogszabályhelyek mindkét szervezetet feljogosítják a képfelvevők elhelyezésére, üzemeltetésére.
  Az Önkormányzat Képviselő-testülete a közterületi térfigyelő rendszer kezelésével és üzemeltetésével a Ceglédi Közös Önkormányzati Hivatalon belül működő közterület-felügyeletet bízta meg.

  Harmadsorban többször láttámmár,hogy a kamera levan szerelve a helyéről,hosszú időre.
  Megjegyezném ,hogy a rendszert folyamatosan karban kellene tartani,nem pedig megvárni még elromlik.
  Az olvasok nem tudom emlékeznek-e még arra ,amikor BP-en a kamerával a 4-6-os villamoson kiszúrták a zsebtolvajt,és el is kapták a rendőrök azonnal?
  Szerintem Cegléden soha nem lesz erre példa ,mert a360°-ban forgathatós kamera is egy iranyba van állítva és nem nézi senki.(meg rossz is ráadásul.)

  Reply
 3. 1

  thedoors06

  MEGKEZDŐDÖTT A FIDESZ KAMPÁNY! HAMAROSAN HÖRÖMPŐ ANNAMÁRIA TART SAJTÓTÁJÉKOZTATÓT!: ELLOPTÁK A BICIKLIT! “EGYEDI”KAMERA MEGHIBÁSODÁS A VÁROSBAN, MIUTÁN A VASÚTÁLLOMÁS ÖSSZES KAMERÁJÁRÓL KIDERÜLT, HOGY NEM MŰKÖDÖTT AZ “ÁTADÁS” ÓTA!…:)
  Örömteli, hogy egyáltalán válaszolt a rendőrkapitány, ami azt jelenti, hogy visszaérkezett az ugyeri kampánykörútjáról. Kicsit “furcsának” tartom, hogy utoljára a vasútállomás kapcsán derült ki, hogy “előfordult” “múszaki meghibásodás”, mivel egyetlen egy kamera sem működött…Az is tény, hogy az állomásnál nem “egyedi meghibásodás” fordult elő, hiszen egyik kamera sem működött…, hanem ahogy írták, hogy a működésképtelenség egyfajta “átadás” óta fennálló “hiányosság”…MŰKÖDNEK MÁR A VASÚTÁLLOMÁSON A KAMERÁK?
  “A kamerák folyamatos üzemelése okán előfordulnak műszaki meghibásodások, melyek kijavítására soron kívüli intézkedések történnek.
  Az olvasó bejelentésében érintett ügyben is egyedi meghibásodásról beszélhetünk.”

  Reply
  1. 1.1

   Szilágyiné

   A rendőrség csak magyarázza a semmit…valószínű az ő lakókörnyezetüknél minden rendben működik, nehogy onnan ellopjanak valamit…ettől a paródia magyarázattól még nem lett meg a 80 e ft kerékpár, és ne a regisztrációt hirdesse, hanem a kamerákat üzemeljék be.

   Reply
   1. 1.1.1

    scsaba

    80 ezres kerékpárt nem zárunk le éjszakára az utcán, ez tény. Persze ettől függetlenül a kamerának működnie kellett volna.

    Reply

Szóljon hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

2022 Ceglédi Panoráma