17.6 C
Cegléd
2024. március 29. péntek
spot_img

Vereség a Hungária körúton

Jól kezdtük a mérkőzést, nem volt megilletődve a csapat az MTK otthonában, de pár perc elteltével a hazai csapat átvette a mérkőzés irányítását és sorra dolgozta ki a lehetőségeit.

A védelemnek folyamatosan volt dolga, az MTK támadásaiban rendszeresen volt veszély és a 18. percben meg is szerezték a vezetést, egy számunkra szerencsétlen góllal, amit Torghelle szerzett.

A bekapott gól után is küzdöttek a játékosaink és volt egy két veszélyes ellentámadásunk is, de gólt nem tudtunk szerezni és az MTK fölény is maradt a félidő végéig. Nem könnyítette a helyzetünket, hogy Farkas Jánost és Sándor Istvánt is sérülés miatt kellett lecserélni, már az első játékrészben.

Az első félidő hosszabbításában aztán a csereként beállt Albert István fejelte a kapuba a szögletből beívelt labdát. A gól után szinte egyből lefújta a félidőt a játékvezető, így 1:1-es döntetlennél vonulhattunk az öltözőbe.

A második félidőben is maradt a hazai fölény, de 10 perc elteltével egyre több veszélyes ellentámadást tudott vezetni a harcias csapatunk, amelyek egyikéből akár a vezetést is megszerezhettük volna, amikor Virág futott el nagyszerűen a jobb szélen, bevezette a labdát a tizenhatoson belülre, szembe a kapussal, majd a bal oldalon érkező Pereshez passzolt volna, aki az üres kapuba guríthatott volna, de sajnos a védők lekapcsolták a passzt.

A helyzetünk után is maradt az MTK fölény, de komoly védést nem kellett Mursitsnak bemutatnia, de minden támadásukban benne volt a veszély és a gólszerzés lehetősége. Aztán ismét jött Torghelle és a 79. percben megszerezte a győzelmet érő gólt a kék-fehér csapat számára.

Nagy esőben és sajnos szerzett pont nélkül távoztunk, tehát a Hidegkuti Nándor Stadionból.

Köszönjük a szurkolást a közel 50 ceglédi szurkolónak, akik elkísérték a csapatot a fővárosba. Számítunk rájuk vasárnap is, amikor Albertirsán fogadjuk a Sopron csapatát.

Kezdő:

Mursits – Virág, Nánási, Preklet, Farkas A. – Peszmeg, Asztalos – Damásdi, Sándor, Hujber – Farkas J.

Cserék:

Farkas J. helyén Szabó

Sándor helyén Albert

Asztalos helyén Peres

Gól:

Albert (’45+2)

Kőházi Ádám

 

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Kilenc bajnoki meccs

A Ceglédi KK SE Kék Cápák hat korosztálya et...

Csáky András újabb csapata

Bemutatta jelöltjeit a Ceglédi Lokálpatrióta Klub Egyesület is, melynek...

Nagykőrösi szélhálmos

Egyelőre nem tudni, milyen ítélet várhat arra a nagykőrösi...

Jubiláló munkatársait köszöntötte az Infineon Technologies Bipoláris Kft.

A vállalat az elmúlt évek hagyományaihoz hűen március 21-én...

Hogyan lehetsz személy- és vagyonőr?

  Az egyik legkeresettebb szakma manapság a személy- és vagyonőr....