12.3 C
Cegléd
2024. április 23. kedd
spot_img

Beszélőn láthatja börtönben született kisfiát a gyilkos anya

Alvászavarral küzd, és nagyon rossz lelki állapotban van a börtönben B. Mónika, aki ceglédi otthonában kisfia szeme láttára a halálra verte másfél éves gyermekét, Danikát – tudta meg a Blikk. Nappal szótlanul néz maga elé, éjjel pedig szinte percenként felriad az asszony, mert képtelen szembenézni szörnyű tettével. Nagyon bántja az is, hogy a börtönben született harmadik gyermekét is csak látogatások alkalmával ölelheti magához, hiszen a pici születése után pár nappal a börtön szabályzata szerint el kellett válnia tőle.

A gyereket a nő párja neveli, aki a tragédiát követően elköltözött régi otthonukból, ahol minden csak a borzalmakra emlékeztette. A távolság miatt a férfi a nagyobb, hároméves gyerekkel és a féléves picivel csak ritkán tudja meglátogatni Mónikát.

– János nagyon várja, hogy Móni végre kiszabaduljon, és együtt neveljék a gyerekeket. Mostanra felfogta, hogy mit követett el a párja, ám ő még mindig szereti, és visszavárja. A kicsi, mivel az ismert körülmények miatt nem tudják anyatejjel etetni, tápszeres lett. János nagyon igyekszik, hogy mind a két gyereket ellássa, és a lehetőségekhez mérten ne érezzék meg Mónika hiányát. Jót tett nekik, hogy elköltöztek a régi házból, mert addig rémálmok gyötörték Jánost is – mondta el a Blikknek a család egyik ismerőse.

Mint arról többször is beszámoltunk: tavaly október 30-án a terhes B. Mónika egyedül volt otthon két és fél éves, illetve másfél éves kisfiával. A kisebbik nem tudott elaludni, többször is felsírt. Erre a nő, annyira bedühödött, hogy többször megrázta a gyereket, majd fejét a padlóhoz ütötte. A mentőket az addigra hazaérkező János riasztotta, de már nem tudtak segíteni Danikán, a kisfiú belehalt anyja bántalmazásába.

A tragédia után a férfi úgy nyilatkozott a Blikknek, hogy társa példás anya volt, csak a sok egyedüllét és az állandó anyagi gondok depresszióssá tették.

Börtönbe kerülésekor Mónika már terhes volt, harmadik gyermekét a rácsok mögött hozta világra. Abban az esetben, ha a bíróság bűnösnek mondja ki az asszonyt, lehet, hogy a kis Tamás évekig csak a beszélőkön találkozhat anyjával.

Életveszélyessé válhat a krónikus kialvatlanság

Az alvás nélkülözhetetlen része az alapvető fizikai és szellemi jólétnek, így komoly alvászavar esetén súlyos pszichés és testi tünetek is kialakulhatnak, többek között magas vérnyomást, depressziót, cukorbetegséget, akár életveszélyt is okozhat.

blikk.hu

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Sokrétű álláslehetőségek kereskedelmi és értékesítési irányon

    Kereskedelmi és értékesítési területen mindig akad olyan álláslehetőség, amely...

Tedd meghitté a kertet, építs zárt kerítést!

    Nyugalmas környéken, jó szomszédokkal körülvéve talán meg sem fordul...

Az anyák napja mindenki számára különleges

    Az édesanyáknak kitüntetett helye van a szívekben, szeretetük és...

FitKid sikerek

A Ceglédi Vasutas Sportegyesület FitKid szakosztályának tavaszi versenyszezonja Tiszakécskén...

Két Ungvári az olimpián

Családi olimpiára készül Ungvári Miklós ceglédi olimpikon. A olimpiai...