5.2 C
Cegléd
2024. április 19. péntek
spot_img

Újabb három pontot szerzett a CVSE

Hétközi fordulóban fogadtuk az ETO FC Győr csapatát Albertirsán. A rengeteg rutinos játékossal felálló győri csapat ellen várható volt, hogy küzdelmes mérkőzést fog vívni a csapat és így is alakult.

A Győr a mérkőzés elején jól kezdett, többet birtokolta a labdát, de komolyabb lehetőséget ennek ellenére nem tudtak kialakítani egészen a 12. percig, amikor Kabát lőtt távolról, Albert pedig a kapu torkából fejelte ki a labdát.

A mi első komolyabb helyzetünkre a 13. percig kellett várni, amikor Damásdi adott be a jobb szélről Asztalos elől pedig nagyot mentettek a védők. A félidő legnagyobb helyzete Kabáté volt, aki a 27. percben telibe rúgta a kapufát 5 méterről.

A 39. percben azán Gyagya szabadrúgásával megszerezte a vezetést a Győr, de második félidő utolsó percében Damásdi egyenlített. A csapatok döntetlennél vonultak az öltözőbe.

A második félidő úgy indult, ahogy az első, gyengécske győri lövéssel. Ezután pedig már nem úgy alakultak a dolgok, ahogy az első félidőben. Kiegyenlítődött a játék, sőt veszélyes ellentámadásokat vezettünk. Damásdi és Asztalos előtt is adódott lehetőség, de a félidő egyik legnagyobb helyzete ismét a Győr előtt adódott, de a jobb kapufa helyett most a felsőlécet találta telibe a vendégjátékos.

Innen pedig következtek az életveszélyes kontrák, az egyikből a csereként beállt Farkas János futott el, eltolta a labdát a kapus mellett, aki el is ütötte a lábát, de a játékvezető nem adott tizenegyest, sőt sárga lapot adott Farkasnak.

Farkas pedig méltóképpen vett revansot, amikor Peres centerezése után a kapuba passzolta a labdát a 84. percben, amely a győzelmet eredményezte.

Zsinórban harmadik győzelmünknek köszönhetően kilenc ponttal az ötödik helyre léptünk fel a tabellán. De tisztának kell maradnia a fejeknek és dolgozni tovább, vasárnap következik a Zalaegerszeg idegenben, ami egy nagyon nehéz mérkőzés lesz.

Kezdőcsapat:
Mursits – Valkovszki, Nánási, Preklet, Farkas A. – G. Bíró, Törtei – Damásdi, Asztalos, Peres – Albert

Cserék:
Valkovszki helyén Virág (’54. p.)

G. Bíró helyett Farkas J. (’75. p.)
Peres helyett Hujber (’86. p.)

Gól:
Damásdi (’45. p.)
Farkas J. (’84. p.)

Kőházi Ádám
videó: ctv

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

“Ceglédé a legbizarrabb EU-pénzes sztori”

Az országos sajtó is felkapta a hírt, miszerint Ceglédé...

Lámpákat lopnak

Márciusban még örömmel jelentette be Klément György önkormányzati képviselő,...

Hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről

Tisztelt Ingatlantulajdonosok!                                 Az alábbiakban tájékoztatjuk a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről: A...

Cegléd pártján – A Ceglédért Független Egyesület jelöltjei

A június 9-ei önkormányzati választáshoz közeledve a Ceglédért Független...

A Fidesz-KDNP bemutatta a képviselőjelöltjeit

A FIDESZ ceglédi szervezete is bejelentette a június 9-ei...