5 Comments

 1. 4

  Szayan

  A hírek szerint 500 M ft-ot költhet az önkormányzat az ipari park fejlesztésére. Ugyanakkor a vasútállomás előtt “ipari területként”, az egyébként elismert VIKUV-telep van, amely cégnek tudomásom szerint az ipari parkban is van telephelye. Szándék, vagy az akarat hiányzik ahhoz, hogy az önkormányzat megegyezzen a VIKUV-val az ipari parkban további területet felkínálva, egyéb módon kártalanítva a céget és európai módon megoldja egy 40 ezres város rendkívül forgalmas vasúti csomópontjának parkolási problémáját?

  Reply
 2. 3

  Postas

  Az áruház parkolója feltételezem nem közterület. De abban egyetérthetünk, azt hiszem, hogy senki sem puszta szórakozásból parkol akár az áruház, akár a lakótelep parkolójába.
  Évek óta vonattal járok munkába és szemmel láthatóan egyre több a parkoló autó.
  Ez a városvezetést nem zavarja???
  Lassan mindenki ingázni fog, mert nincs munkahely. Csak a kátyúk és a térkövek szaporodnak gombamód városunkban.
  De hamár cégeket nem képesek Ceglédre csábítani, akkor legalább több parkolóhelyet alakítsanak ki! Oda is ezer számra lehetne lefektetni a haverok viacolor kockáit (nemcsak a Kossuth és Szabadság térre, ahol szívesebben látnánk zöld területet)…

  Hahó, ébresztő! Jönnek a választások!
  Vagy az se érdekel már senkit, hisz előre le van zsírozva???

  Reply
 3. 2

  Hűvös Zsolt

  Énis kaptam ilyen üzenetet kb. fél éve. Azóta nem ott állok meg. Engem is felhábóritott a dolog, de nem hianyzott hogy kárt tegyenek a gépjárművemben. Pedig előtte 1,5 évig ott álltam meg és az esetek 95% legalább volt meg rajtam kivül 2 hely 30m-es körzeten belül. Arra lennék kíváncsi hogy ezt a problémát a kölcsey tér lakó megbeszéltek vagy valaki önkéntesként kijelőlte magát és életcéljának tekinti ezen ügy megoldását. Persze az üzenetből kiderült, hogy név nélkül.

  Reply
 4. 1

  Farkasné Fekete Zsuzsanna

  Sajnos az én párom is kapott már nem egyszer ilyen levelet. Nem ceglédi lakosként a munkába járást úgy tudja megoldani,hogy a vasútállomáson hagyja az autót (persze ha van üres hely) és innen tovább a céges busszal. Ez az ember nagyon ráér,aki írogatja a leveleket. Milyen jogon? A közterület mindenkié és nincs tábla,hogy a parkoló a lakóké!!! De ha feltalálják a zsebbe zsugorítható járműveket,akkor talán megoldódik a probléma. Üdv, Zsu

  Reply
  1. 1.1

   Smahajcsik Péter

   Amennyiben nincs a vasútállomás bejárata előtt szabad parkoló, biztos fog találni a Mozdony utcában lévő áruház előtt rengeteg szabad parkolóhelyet, és sétálni sem kell többet az állomásig, mint a Kölcsey térről, viszont ott egyetlen lakót sem fog zavarni, és levelet sem fog kapni.
   Minden bizonnyal szokott a levél írója a saját autójával is közlekedni, parkolni, azonban nem “felejti” ott egész napra más otthona előtt, hogy az amikor hazaér ne tudjon megállni, csak két utcával arrébb.

   Reply

Szóljon hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

2022 Ceglédi Panoráma