5 Comments

 1. 4

  Szayan

  A hírek szerint 500 M ft-ot költhet az önkormányzat az ipari park fejlesztésére. Ugyanakkor a vasútállomás előtt “ipari területként”, az egyébként elismert VIKUV-telep van, amely cégnek tudomásom szerint az ipari parkban is van telephelye. Szándék, vagy az akarat hiányzik ahhoz, hogy az önkormányzat megegyezzen a VIKUV-val az ipari parkban további területet felkínálva, egyéb módon kártalanítva a céget és európai módon megoldja egy 40 ezres város rendkívül forgalmas vasúti csomópontjának parkolási problémáját?

  Reply
 2. 3

  Postas

  Az áruház parkolója feltételezem nem közterület. De abban egyetérthetünk, azt hiszem, hogy senki sem puszta szórakozásból parkol akár az áruház, akár a lakótelep parkolójába.
  Évek óta vonattal járok munkába és szemmel láthatóan egyre több a parkoló autó.
  Ez a városvezetést nem zavarja???
  Lassan mindenki ingázni fog, mert nincs munkahely. Csak a kátyúk és a térkövek szaporodnak gombamód városunkban.
  De hamár cégeket nem képesek Ceglédre csábítani, akkor legalább több parkolóhelyet alakítsanak ki! Oda is ezer számra lehetne lefektetni a haverok viacolor kockáit (nemcsak a Kossuth és Szabadság térre, ahol szívesebben látnánk zöld területet)…

  Hahó, ébresztő! Jönnek a választások!
  Vagy az se érdekel már senkit, hisz előre le van zsírozva???

  Reply
 3. 2

  Hűvös Zsolt

  Énis kaptam ilyen üzenetet kb. fél éve. Azóta nem ott állok meg. Engem is felhábóritott a dolog, de nem hianyzott hogy kárt tegyenek a gépjárművemben. Pedig előtte 1,5 évig ott álltam meg és az esetek 95% legalább volt meg rajtam kivül 2 hely 30m-es körzeten belül. Arra lennék kíváncsi hogy ezt a problémát a kölcsey tér lakó megbeszéltek vagy valaki önkéntesként kijelőlte magát és életcéljának tekinti ezen ügy megoldását. Persze az üzenetből kiderült, hogy név nélkül.

  Reply
 4. 1

  Farkasné Fekete Zsuzsanna

  Sajnos az én párom is kapott már nem egyszer ilyen levelet. Nem ceglédi lakosként a munkába járást úgy tudja megoldani,hogy a vasútállomáson hagyja az autót (persze ha van üres hely) és innen tovább a céges busszal. Ez az ember nagyon ráér,aki írogatja a leveleket. Milyen jogon? A közterület mindenkié és nincs tábla,hogy a parkoló a lakóké!!! De ha feltalálják a zsebbe zsugorítható járműveket,akkor talán megoldódik a probléma. Üdv, Zsu

  Reply
  1. 1.1

   Smahajcsik Péter

   Amennyiben nincs a vasútállomás bejárata előtt szabad parkoló, biztos fog találni a Mozdony utcában lévő áruház előtt rengeteg szabad parkolóhelyet, és sétálni sem kell többet az állomásig, mint a Kölcsey térről, viszont ott egyetlen lakót sem fog zavarni, és levelet sem fog kapni.
   Minden bizonnyal szokott a levél írója a saját autójával is közlekedni, parkolni, azonban nem “felejti” ott egész napra más otthona előtt, hogy az amikor hazaér ne tudjon megállni, csak két utcával arrébb.

   Reply

Hozzászólások

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

2016. Ceglédi Panoráma