17 Comments

 1. 7

  Szabó Anna

  Jogtalan

  A csatornaügynek sajnos, most 2020.nov. 22.-én még sincs vége. Az én nyugdijamból most decemberben kezdődik a letiltas.- havi 59000 Ft. hogy meddig ,arról nincs szó,- úgy hogy 50 éve nem vagyok Tápiószele lakója.. . A VÁROS Kisfalusi részén csatornát kötöttek be egy olyan hat örökössel bíró , szilárd ut, villany – víz- gázvezeték és építmény nélküli üres telekre, ahol én az egy vagyok a hatból.Az egész ügyletről 2020. márciusáig semmit nem tudtam, nem keresett a társulat, nem keresett az Önkormányzat sem A letiltásról is csak a nyugdíjfolyósító tájékoztatásából tudok. Első rémületemben, segítségért az önkormányzat jegyzőnőjét kerestem telefonon -beteg vagyok, utazni nem tudok. Megértés, segíteni akarás, empátia helyett, csak cinikus, fölényes hozzáállást hallottam ki a válaszaiból. Nem tudom egyenlőre felfogni sem,- hogy 79 évesen, tisztességgel ledolgozott sok-sok év után- jogállamban jogtalan vagyok.

  Reply
 2. 6

  Lukács Tivadar

  Látja Kitti eleve így kellett volna kezdenünk ez az egész beszélgetést a sok pofozkodás helyett. Rögtön meg is van az a bizonyos közös nevező: legyen meg az elszámolás, aztán meglátjuk. Így van.
  Amit eddig láttam az az, hogy amit Majoros úr állított azt alátudta támasztani olyan dokumentumokkal amik hitelesek. Illetve sok mindennel próbáltak magyarázkodni az érintett polgármesterek mert megtehetik és várják is az emberek, hogy magyarázatot kapjanak, de azt egyik sem tudta mondani, hogy ezek a dokumentumok hamisak, nem valósak. Sőt ha még csak gondolták volna akkor is perelhettek volna. Okirat vagy bármilyen hivatalos dokumentum hamisítása miatt stb. Nagyot durrant volna, nagyobbat mint ez az erőszakolós ügy ha bizonyítást nyer bírósági úton egy olyan állítás, hogy hamisak lennének azok a dokumentumok amit Majoros úr töltöget facebook-ra. Viszont ilyen már lassan mondhatni évek óta nem történt amióta az első lapok elkezdte kiszivárogni. Maximum az előtt álltak értetlenül, hogy hogyan juthatott Majoros úr kezébe.
  Picit más:
  Tudja a jó érzelmű embereket a személyeskedés, a magánéletben való vájkálás biztos kellemetlenül érinti. Akár érintett, akár csak külső szemlélő. Pláne egy 50 éves és büntetőjogilag lezárt ügy boncolgatása. Elhiszem, hogy politikai támadási felületet jelenthet egyes emberek szemében az ilyen dolog és ezért ilyenkor fel is szokták ezeket használni a jó öreg magyar politikában. De érdemes átgondolni a dolgot, hogy milyen eredménye lesz. Ha az a cél, hogy gyengítsék a hitelességét egy olyan közszereplőnek akitől több százan, lassan több ezren várják azt a bizonyos megváltást akkor az visszafelé is elsülhet. Egyrészt, mert manapság a nagyközönség megedződött az ilyen sztorikon és egyből gyanakodni kezd. Gyanakodni, hogy mire mehet ki a játék ez a hirtelen negatív témabedobás. A legjobb az lenne ha a polgármesterek abban próbálnának meg érvelni vagy vissza támadni ami jelenleg a legnagyobb problémát és egyben több ezer ember életét érinti. Mégis csak 20on akráhány polgármesterről van szó több ezer szavazóval a hátuk mögött!!? Ennyien nem bírnak el egy “nem polgármesterrel”? Mivel ilyen megerőszakolós témák szintjén támadnak vissza, arra utal, hogy nem igazán. Minden esetre várjuk a zárást és meglátjuk mi lesz. Én is nagyon de nagyon kíváncsi vagyok. Akármi lesz a vége valaki nagyon meg fogja szívni. Lehet Majoros úr. De lehet, hogy a csatorna buliban résztvevők. Mindenki tegye meg tétjét. Izgalmas lesz.
  Jó éjszakát Önnek is!

  Reply
 3. 5

  Csaba

  ….éss mikor fogunk foglalkozni a jelennel??? Mikor kapjuk vissza a pénzünket a csatornázásból amit az állambácsi kifizetett??? Engem ez érdekelne nem pedig egy gyerek élete. nagyon átlátszó ez a lejáratás….

  Reply
 4. 4

  Endrődi Ferenc

  Végigolvastam a cikket és a hozzászólásokat…. Nagyon rossz irányba haladunk…. Nem ilyen előző évszázadi dolgokkal kéne foglalkozni aminek a végére már akkor pont került. Teljesen világos, hogy lejáratás miatt szednek ilyeneket elő…A jelen problémájával kellene foglalkozni! Az érdekli az embereket és az van hatással a mindennapokra. Kit érdekel hogy mit csinált egy gyerek 40 akárhány éve???? Engem az érdekel, hogy mikor kapom vissza a csatorna pénzem amit az állam kifizetett helyettem!!!!

  Reply
 5. 3

  Kováts Kitti

  Tényleg ön az Tibike! Kérem rakja ki ezt is a Facebook oldalára, hadd nevessünk magán! A szokásos Czerván György, Kovács Ferenc gyalázása és a csatornabuli, ahogy mondaná. Kérem árulja el, hogy halad a csatorna jogi úton való támadása? Sehogy? De hát maga azt mondta, hogy a jog útján fog igazságot osztani az emberek részére. És válaszoljon a cikk kérdéseire, ha ennyire tiszta lélek maga. De mégis a kedvencem, hogy házhoz jön a pofonért, annyira gyönge, hogy csak azért is vissza kell néznie ide. Remélem tudjuk folytatni ezt az eszmecserét, ha már Facebookon nem engedi meg a kritikát., addig is próbáljon nem megerőszakolni senkit se!

  Reply
  1. 3.1

   Lukács Tivadar

   Na jó, most akkor icipicit lesüllyedek a te szintedre Kitti(ke) csak, hogy otthon érezd magad.
   Az, hogy azt írod én vagyok “Tibike” vagyis Majoros úr csak azt mutatja, hogy mi az amit te szeretnél: azt, hogy Majoros úr is olvassa ezt a hányást, értelmetlen betűhalmazt amiket írsz. El kell, hogy keserítselek, mert tudnod kell, hogy a vezető személyiségek pont, hogy teljesen ignorálják az ilyen kis acsarkodókra. Csak úgy lehet venni az akadályokat ha ilyen véglényekkel nem foglalkozik az ember. De ne aggódj mert helyette itt vagyok én. Nekem ez remek szórakozás. Élvezem cinkelni a hozzád hasonlókat. Szóval kérlek ne keseríts el és írj még. Este amikor végeztem minden ember számára értelmes dologgal, jövök és beszélgetek veled. Na mit szólsz? Majd én simogatom azt a kis eltorzult lelkedet ha már mindenki más ennyire sz*rik a fejedre.

   Reply
   1. 3.1.1

    Kováts Kitti

    Mint ahogy írtam, házhoz jön a pofonért 🙂 . Jó látni, hogy már annyira zavarban van, hogy személyeskedik és ilyen csúnyákat ír, na meg a helyesírása is kezd romlani, ennyire ideges lett? (“teljesen ignorálják az ilyen kis acsarkodókra”). Tibike ne tagaddja, hogy mindent megnéz ahol magáról van szó, a kis egója nem bírja másként. Valamelyik hozzászólásom ott virít a legfrissebb Facebook írásában. Már remeg, hogy vajon mit beszélnek önről az emberek és mi az amit kiírhat a kis egyházába válaszul. Köszönöm a simogatást, inkább engem itt, mint élőben azokat a nőket, akik nem egyeznének bele.

    A Ceglédi Panoráma munkatársaitól és az (értelmes) olvasóktól pedig elnézést kérek, hogy ezeket kell olvasniuk, de ez kiválóan bemutatja Majoros Tibikét és híveit. Én megvédem a barátomat és azokat akiket ez az ember alaptalanul megvádol és akikre uszítja a rendkívüli értelmi képességekkel rendelkező híveit. Bár ön is szerzett volna barátokat, talán valami érték is lett volna önben, de hát a börtönben biztos “szerzett” párat.

    Reply
    1. 3.1.1.1

     Lukács Tivadar

     Kitti vagy akárhogy is hívnak. :)) Nem semmi, hogy még mindig azt hiszed Majoros Tiborral beszélgetsz.:))) Nem tudom, hogy mit szívsz de kérlek add körbe. Egyébként mi az oka annak, hogy ilyen mérhetetlenül rosszindulatú vagy?

     Reply
     1. 3.1.1.1.1

      Kováts Kitti

      Tudja mi a problémám? Több ismerősöm is dolgozik/dolgozott a csatorna kivitelezésében, 3 polgármestert személyesen ismerek és tudom róluk, hogy becsületesek! És mégis, egy ember hazugságokat állít a kiírásaiban. Persze nem mondja közvetlenül az embereknek, hogy támadják a fent említetteket, de az embereket abba a hamis tudatba kergeti, hogy lopás történt és visszakaphatják a pénzüket. Minden bántás nélkül, de ön mit tenne a barátaiért? Persze ezen az oldalon írogatni pont senkinek nem segítek az tény.

      Elismerem elragadtattam magam, bocsánatot kérek öntől (ha tényleg nem maga az Tibike 🙂 ). Legyen meg végre az elszámolás (jövő tavasz, ha jól tudom?) és végre kiderül, hogy volt-e alapja a sok mocsoknak (mindkét oldalról). Részemről ennyi, Jó éjszakát!

 6. 2

  Jónás Józsefné

  A csatornázásról kedves Kitti Te fizettél érte ? Mert mi nagyon sokan vagyunk hogy semilyen közszolgáltatás nincs a telken ,mégis le tiltatja minden előzmény nélkül a 290 ezret .Szerinted ez jogos a Te polgármesteredtől ? Én 45 ezer Ft -ból élek már 8 hónapja albérlet + rezsi + közösköltség ,persze kölcsön kell kérnem ,te is láthatod ennyiből nem lehet élni és fizetni mindent .Lehet hogy Te gazdag vagy de mi nagyon sokan nem ,és nem kellene a múltat előhozni a jelen a fontos ! Ki tudja Kovács Ferenc -ről mik fognak ki derülni annó idején mit tett ,vagy majd 10-20 év múlva mit is tesz annak érdekében hogy az maradjon aki és szegény emberek pénzéből jól meg hízon . Majoros Tibor még mindig meletetd vagyunk ,mert Te értümk vagy a szelei emberekért hajrá hajrá 🙂

  Reply
  1. 2.1

   Kováts Kitti

   Így van, mi fizettünk érte. Ahogy mindenkinek meg kell fizetni, beleértve engem, magát és bárki mást. Jogos-e a polgármesteremtől? Azt gondolom, hogy Horinka úr éppen a pénzemen ül? Maga nagyon nem érti ezt az egészet. Az önkorányzatoknak ki KELL fizetni ezt a pénzt, kezességet vállaltak. Persze pár hülye ember nem akar fizetni, nekik jár minden, majd megoldja a hivatal. Persze, csak akkor csődbe megy a város, nem lesz például közétkeztetés meg ilyen “apróságok”. Nem vagyok gazdag, én dolgozok és ugyan úgy nem volt olcsó nekünk se. Maga dolgozik? Vagy csak másokat okol a maga pénztelensége miatt? Vannak olyan emberek akik rosszabbul állnak mint ön, mégis értik és elfogadják a dolgot. Nem kellene a múltat előhozni? Akkor miért szedték szét Kiss Lászlót például? Ő is erőszakoló, mint Tibike. Nem várom, hogy megértse, ez inkább annak szól, akit tényleg érdekel az igazság és nem a Majoros féle féregségek és hazugságok!

   Bemásolom ide is a lentebbi részletemet: Ismeri nagyon jól a csatornás tényeket és mégis elferdíti az igazat, a pénz a legnagyobb motivátor, bár ebben az esetben nem magának, hanem az emberek számára. Mocskolódásával azt a hamis látszatot kelti az emberekben, hogy elcsalták a pénzüket és ön kideríti az igazat és így kapnak majd vissza X ezret. És sajnos mivel az egész csatorna beruházás bonyolult, könnyen meg tud vezeti embereket, főleg olyanokat akik nem tudnak értelmezni hivatalos szövegeket és csak azt hallják, hogy jár vissza pénz. De ez sajnos nem igaz.

   Reply
 7. 1

  Lukács Tivadar

  Mindez Földi László és Czerván György országgyűlési képviselők hitványságát mutatja. Egy karizmatikus ember politikai súlyát így akarják csökkenteni. Egyetlen „bűne”, hogy feltárta Czerván György érintettségét a tápióvidéki csatornabuliban. Egyenlőre 4.7 milliárd lóg a levegőben, amit az érintett ingatlantulajdonosok várnak visszafizetni. Czerván úr ahelyett, hogy megnyugtató magyarázattal szolgálna, inkább ilyen alantas támadásba megy át.

  Ezt a szöveget már ismerjük, melyet megjelenése után azonnal négy nem létező facebook lovag megosztott.

  Egyébként talán azt sem kellene elfelejteni, hogy Földi képviselő úr 1993-ban éppen Majoros úr polgármestersége idején hagyta el futólépésben Tápiószerlét, amikor kiderült, hogy nyolcadikos lányokat molesztált (fogdosott). A sors iróniája, hogy éppen egy katolikus iskola igazgatóhelyettesének igazolt át.

  Orbán Viktor kb. egy éve mondta: A 2018-as kampány undorító lesz. Ő már akkor tudta, hogy az emberei mit fognak művelni? Ilyenek megérdemlik a politikai hatalmat?

  Reply
  1. 1.1

   Kováts Kitti

   Ez az ember egy féreg, másokat bíztat arra, hogy támadják a “csatornát” tudván, hogy nincs bűncselekmény és szabálytalanság, pedig régen rendre az ígérte, hogy jogi úton aztán baj lesz. Kapálózott, hogy derüljön ki az “igazság”, most pedig nem tetszik neki, hogy minden szabályos, így máshogy próbál villogni. Nesze neked Tibike, ennyit tudsz.

   Az meg, hogy megerőszakoltál egy nőt és az idióta “híveid” szerint a hölgy volt a hibás, meg az már “elévült”… hát csak gratulálni tudok, Kiss László is eltűnt a süllyesztőbe, te is a feledés homályába fogsz tűnni.

   Reply
   1. 1.1.1

    Lukács Tivadar

    Az állam kifizette a csatornázásban a lakossági önrészt! Kifizette! Na jó, látom ez így nem okés. Betűzöm hátha úgy átmegy: Ká’ i’ eF’ i’ Zé’ E’ Té’ Té’ E’! Tetszik már érteni? Ennek ellenére beszedetik az önkormányzatok, sőt behajtják! Hogy miért? A támogatás jelentős részét elverték saját kiadásaikra és fenntartási költségeikre: tiszteletdíj és egyéb juttatások, “habzsi dőzsi” a polgármestereknek. És mivel a Czerván-Kovács-Horinka Bermuda-háromszög nem tudja bizonyítani az ellenkezőjét (mert hát hogy a francba is tudná cáfolni?!) mint amit Majoros Tibor úr állít és facebook oldalán is megtekinthető dokumentumokkal bizonyítja, így marad a kétségbeesett kísérlet a beszédtéma elterelésére. De annyira impotensek, hogy nem tudnak semmit előhúzni a kalapból mint azt, hogy mit csinálhatott egy 14 éves GYEREK a kommunizmus közepén 50 évvel ezelőtt. Ebből csak az válik egyre világosabbá, hogy a napjainkban észlelhető lejárató kormánypropaganda nyomán, mire megy ki itt is a játék. Nagyon próbálják elterelni a beszédtémát, de az emberek nem hülyék. Nem, nem. És ez egy borzasztóan rossz hír a csatornabuli résztvevőinek.

    Na de ne is is foglalkozzon a tényekkel. Csak összezavarják.

    Reply
    1. 1.1.1.1

     Kováts Kitti

     Hűha valaki morcoska lett. A tényeknek nem ártana utána néznie (bár jelen esetben ne a megcáfolhatatlan Tibike oldalán tájékozódjon, legalábbis ha igazat is szeretne tudni), soha nem volt támogatás, hozzájárulás igen. Ha jövőre kikerül az elszámolás akkor mivel fog próbálkozni a gazdája?

     Elverték a pénzt? Hogy, mire? Horinka László úr szerint az egész beruházás 31 milliárd és ebből úgy 60 milliót kaptak tiszteletdíj gyanánt az évek alatt, bár nem tagadom, az a havi 100-200 ezer nekem se jött volna rosszul.

     Szóval ön egyet ért a nemi erőszakkal? Ha a lányát megerőszakolja valami suhanc, 30 év múlva csak úgy elfelejtené? Szép ember mondhatom.

     Egy dolgot viszont kiemelnék, a helyesírása jó, pedig a Majoros szekta tagjai arról ismertek, hogy nem képesek írni normálisan. Maga az Tibike? Mást még nem láttam, hogy leírta volna a “csatornabuli” szót. Ennyire gyáva?

     Kettőnk között az a különbség, hogy én senki vagyok az igaz, de nem nézem jó szemmel amikor valaki a barátaimat hazugságokkal mocskolja, viszont maga próbálja kiadni magát a nyilvánosság előtt egy jó és becsületes embernek, de ez nem igaz sajnos.

     Ismeri nagyon jól a csatornás tényeket és mégis elferdíti az igazat, a pénz a legnagyobb motivátor, bár ebben az esetben nem magának, hanem az emberek számára. Mocskolódásával azt a hamis látszatot kelti az emberekben, hogy elcsalták a pénzüket és ön kideríti az igazat és így kapnak majd vissza X ezret. És sajnos mivel az egész csatorna beruházás bonyolult, könnyen meg tud vezeti embereket, főleg olyanokat akik nem tudnak értelmezni hivatalos szövegeket és csak azt hallják, hogy jár vissza pénz. De ez sajnos nem igaz.

     Végül pedig nagyon tetszik, hogy mennyire nagynak hiszi magát, de őszintén, hány ember foglalkozik magával? Nincs 100 megosztása a Facebookos hányásainak, azok közül is ugyan azok a fanatikusok vannak, én jókat nevetek magán, valószínűleg egyre többen teszik ezt. Ha pedig véletlenül tényleg létező személy akkor pedig úgyis eljut a gazdihoz, ahogy az előző hozzászólásom is odaért.

     Reply
     1. 1.1.1.1.1

      Lukács Tivadar

      Kedves Kitti. Ez igen! Kérem tapsolja meg magát! Ez nem semmi! Ragyogó példája két dolognak. Egyszer egy szólásnak: “A stílus maga az ember”. Másodszor pedig amit itt összehordott az egy pszichiátriai esetnek. Van itt minden: rosszindulat, hitványság, hazugság, ferdítés, alattomosság, mellébeszélés na meg a jó öreg személyeskedés és a primitívséget ki ne hagyjuk. Ha tud még több negatív jelzőt kérem írja ide folytatólagosan. Köszönöm. További kínkeserves napot amíg birkózik a zilált lelkivilágával.

   2. 1.1.2

    Conscientia tiszteletes

    Kovács Kitti Úrhölgy részére!

    Kiegészíteném mr. pletykakirály kérdéseit. Valamint az ön gondolatára reflektálnék.

    1.Nem volt “Megerőszakolás” !!! Csak szóban merült fel.
    Kérdezem, hogy önt egy 13 azaz tizenhároméves gyerek megtudná erőszakolni?

    2. Tiltott határátlépési kisérlet volt! Félelmében, hogy miket beszélt.

    3. Izgatás volt! A kommunizmus ellen! 13 évesen.

    Akár mit mondanak csatorna árából jár visszatérítés!!!

    Persze fogy a keret, hisz a polgármesterek milliókat tesznek zsebre a keretből.

    Beszélnek beszélnek, de nem gondolkodnak. Illetve nem néznek utánna.

    Üdvözlettel,
    Tiszteletes

    Reply

Szóljon hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

2022 Ceglédi Panoráma