3.3 C
Cegléd
2024. április 19. péntek
spot_img

Legyőztük a Nyíregyházát!

Jó mérkőzésen, remek időben kétszer vezetve sikerült legyőzni a Nyíregyházát hazai pályán. Ezzel a győzelemmel megerősítettük helyünket a tabella első felében.

A vendég csapat kezdte jobban a mérkőzést, többet birtokolták a labdát és jó pár lehetőséget ki is alakítottak, azonban nagy helyzetről nem lehetett beszámolni. Az első 25 percben a Nyíregyháza játszott veszélyesebben, azonban jött egy nagyszerű Asztalos, Szilágyi összjáték, aminek a végén Szilágyit szabálytalanul állították meg, a játékvezető pedig befújta a büntetőt.

Az ítéletet Asztalos Dávid hajtotta végre, aki nem hibázott, Jova az ellentétes irányba vetődött el, így a 27. percben megszereztük a vezetést.

A gól után továbbra is a vendégek birtokolták a labdát, de helyzetet nem igazán tudtak kialakítani. Egészen a 40. percig, amikor Pekár szabadrúgását ütötte ki Mursits bravúrral a léc alól. Azonban a szöglet után tizenegyest ítélt a játékvezető a vendégeknek. Pekár pedig ezt már belőtte, ezzel 1:1-es döntetlennel vonultak a csapatok az öltözőkbe az első félidő végén.

A második félidő elején mi domináltunk, többször is eljutottunk a Nyíregyháza kapuja elé az első percekben, de Jovának nem kellett nagyot védenie. Az 57. percben a vendégek legaktívabb játékosa Pekár lőtt távolról, de Mursits könnyen védett.

A 69. percben aztán nagyszerű támadást vezettünk Albert löbbölt be egy labdát a védők mögé, amit Sándor vett át combbal, majd a lehulló labdát egyből Jova kapujába lőtte. A hátralévő időben nagyszerűen harcolt a csapat, tartottuk a labdát, nekünk voltak helyzeteink, a Nyíregyháza nem tudott komolyabban veszélyeztetni.

A játékvezető 4 perc hosszabbítás után lefújta a mérkőzést, így nagyszerű győzelmet aratva újabb három pontot szereztünk!

Kezdőcsapat:

Mursits – Heffler, Albert, Preklet, Farkas A. – G. Bíró, Peszmeg – Damásdi, Sándor, Szilágyi – Asztalos

Cserék:

Peszmeg helyén Nyilas

Szilágyi helyén Hujber

Damásdi helyén Fehér

Gól: Asztalos Sándor

Kőházi Ádám

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

“Ceglédé a legbizarrabb EU-pénzes sztori”

Az országos sajtó is felkapta a hírt, miszerint Ceglédé...

Lámpákat lopnak

Márciusban még örömmel jelentette be Klément György önkormányzati képviselő,...

Hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről

Tisztelt Ingatlantulajdonosok!                                 Az alábbiakban tájékoztatjuk a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről: A...

Cegléd pártján – A Ceglédért Független Egyesület jelöltjei

A június 9-ei önkormányzati választáshoz közeledve a Ceglédért Független...

A Fidesz-KDNP bemutatta a képviselőjelöltjeit

A FIDESZ ceglédi szervezete is bejelentette a június 9-ei...