8.9 C
Cegléd
2024. április 26. péntek
spot_img

Kocsériak gyűjtöttek a menhelynek

Adománygyűjtést indítottak a kocsériak a ceglédi állatmenhelynek, miután országos hír lett abból, hogy egy a településen élő férfi brutális körülmények között kutyákat. A Legyünk Kocsér Jó Gazdái lokálpatrióta csoport tagjait felháborították a történtek és elhatározták, hogy segítik a menhelyet. Az adományokat november 18-án átadták a menhelyen.

„Az adománygyűjtés a Ceglédi Állatmenhely akciónkat egy nem túl kellemes esemény hívta életre. Nagyon sokunkat lesújtottak a Ceglédi Állatmenhely fotói és videói, amelyek egy kocséri tanyán készültek október elején. Szörnyű körülmények között tartott kutyusokat egy helybeli lakos. Valamit tenni szerettünk volna, ezért a Legyünk Kocsér Jó Gazdái lokálpatrióta csoport felvette a menhellyel a kapcsolatot és viszonzásként a jótettért adománygyűjtésbe kezdett. Mi sem hittük volna, hogy ilyen mértékű összefogással, alig 2 hét alatt több mint 500 kg száraztáp, kutya-macska konzerv, szalámi, néhány játék és kutya ruhácska gyűlik össze, melyet november 18-án átadtunk a Ceglédi Állatmenhely munkatársainak.

Nagyon sok önzetlen támogatónak hála megmutathattuk, hogy mi Kocsériak többségében igen is jólelkű állatbarátok vagyunk, és házi kedvenceink sokat jelentenek nekünk. Az itt élők mélyen elítélik a történteket.” – írták a csoport közleményében.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Sokrétű álláslehetőségek kereskedelmi és értékesítési irányon

    Kereskedelmi és értékesítési területen mindig akad olyan álláslehetőség, amely...

Tedd meghitté a kertet, építs zárt kerítést!

    Nyugalmas környéken, jó szomszédokkal körülvéve talán meg sem fordul...

Az anyák napja mindenki számára különleges

    Az édesanyáknak kitüntetett helye van a szívekben, szeretetük és...

FitKid sikerek

A Ceglédi Vasutas Sportegyesület FitKid szakosztályának tavaszi versenyszezonja Tiszakécskén...

Két Ungvári az olimpián

Családi olimpiára készül Ungvári Miklós ceglédi olimpikon. A olimpiai...