3.4 C
Cegléd
2024. április 25. csütörtök
spot_img

Nyílt nap a Pimiben

Idén is nagy érdeklődés mellett tartott szakmai nyílt napot a Kossuth Lajos Művelődési központban a Patkós Irma Művészeti Iskola, Gimnázium és Szakgimnázium. A megnyitó a kamarateremben volt, ahol iskolánk diákjai és szaktanárai mutatták be, miért is érdemes bennünket választani, valamint igazgatónk, Andó László kalauzolta végig virtuálisan az egybegyűlteket.

A bemutató óráknak a KMK termei és a Pinceszínházunk termei adtak otthont, ahol iskolánk leendő diákjai az általuk kiszemelt szakmai gyakorlaton vehettek részt. Minden gyermeket aktívan be is vontunk az óra menetébe, így is átérezve, mi is az a Pimi-s életérzés.

Általános gimnáziumi tagozaton Andó László és Nádházi Erzsébet tanárnő tájékoztatta a gimnázium leendő tanulóit. Dráma tagozaton Marosszéki Tamás, Farkasházi István és Bimbó Brigitta játékos drámaórát tartott, valamint Kurucz Nikolett, Kázmér Tamás, és Csíki Eszter kollégák, színes beszéd és zenés mesterség gyakorlatokkal kedveskedtek a jelenlevőknek. Tánc tagozatunkon Gerebicz Adrienn a modern tánc alapjaiba, Majláth Árpád a ritmika csodáiba, valamint Izsák Zoltánné Prokk Szilvia és Izsák Zoltán a nép- és társastánc órákba nyújtott betekintést.

A háttérben többen közreműködtek, hogy a technikai dolgok is zökkenőmentesen pörögjenek. Köszönet Sztankaninecz Beatrix igazgató helyettesnek, Jámbrik Máté elnök úrnak, valamint Fülöp Lászlónénak és Nagy Zoltánnak.

Nagy köszönet jár minden résztvevő diáknak, akik a szombatjukat nem kímélve velünk töltötték és fáradtságot nem kímélve segédkeztek, hogy a nyílt nap egy kerek, átfogó és valóban minden kielégítő szakmai nap lehessen a leendő diákjaink előtt.

S nem utolsó sorban, de nagyon hálásak vagyunk, hogy ilyen sokan megtiszteltek minket ezen a napon. Várunk mindenkit iskolai fellépéseinken, és jövőre remélhetőleg, a most jelen levő általános iskolát éppen végző tanulókkal már közösen készülhetünk, az őket követő érdeklőknek. Ha lemaradtál, de szívesen eljönnél egy iskolai óránkra, kérlek jelezd szándékodat a pimititkarsag@gmail.com- címen és lehetőséget biztosítunk, hogy át éld, milyen az intézmény falain belül szakemberré cseperedni!

Izsák Zoltán Sotiris
Szakmai munkaközösség vezető

Fotó: Makó András, Izsák Zoltán Sotiris

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Sokrétű álláslehetőségek kereskedelmi és értékesítési irányon

    Kereskedelmi és értékesítési területen mindig akad olyan álláslehetőség, amely...

Tedd meghitté a kertet, építs zárt kerítést!

    Nyugalmas környéken, jó szomszédokkal körülvéve talán meg sem fordul...

Az anyák napja mindenki számára különleges

    Az édesanyáknak kitüntetett helye van a szívekben, szeretetük és...

FitKid sikerek

A Ceglédi Vasutas Sportegyesület FitKid szakosztályának tavaszi versenyszezonja Tiszakécskén...

Két Ungvári az olimpián

Családi olimpiára készül Ungvári Miklós ceglédi olimpikon. A olimpiai...