13.4 C
Cegléd
2024. március 28. csütörtök
spot_img

Bronzos birkózók

Szombaton a miskolci Zrínyi Ilona Gimnázium tornacsarnokában került megrendezésre a serdülő szabadfogású országos bajnokság. A megmérettetésen 145 birkózó küzdött meg a 13 bajnoki címért. A Ceglédi VSE TS Integral 13 fővel képviseltette magát ebben a korosztályban. A ceglédiek egy ezüst és három bronzéremmel zárták a versenyt. Ezzel az 51 szakosztály közül a negyedik helyen végeztek a csapatversenyben az ESMTK, Diósgyőr és FTC mögött.

Eredmények
35 kg 3. Rafael Dániel
38 kg 3. Rehor Levente
46 kg 2. Katona Zoltán
50 kg 3. Komáromi Viktor

Vasárnap Kaposvár adott otthont a 2017. évi szabadfogású utánpótlás csapatbajnokságának, tizennégy szakosztály részvételével. A bajnokság nem jó előjelekkel indult Cegléd szempontjából mert három versenyző sérülés és műtét miatt kénytelen volt kihagyni a versenyt, egy versenyző pedig hasmenéssel küzdött. A ceglédiek az első fordulóban az Érd csapatával egy nagyon szoros, kiélezett mérkőzésen 19-19-es döntetlent ért el. A több tus győzelemnek köszönhetően a ceglédiek jutottak tovább. A második fordulóban a címvédő Dorog csapata következett ahol már egy magabiztosabb győzelemmel 27-12 arányban jutott tovább a Cegléd. Az elődöntőben a szabadfogású Csepel csapata következett. Ezen a mérkőzésen az esélyesebb Csepel 34-5 arányban győzött és jutott a döntőbe. Egy mérkőzést sikerült csak nyerni az 58 kg-ban, ahol Török Tamás a szabadfogású kadet EB., VB. bronzérmes ellenfelét 5-2 arányban győzte le a saját fogásnemében. A bronzmérkőzéséért a másik ág vigaszág győztesét az Abony csapatát 34-10 arányban múlta felül Cegléd. A bronzéremért a Kecskemét csapatával mérte össze a tudását Cegléd, ahol 24-12-es ceglédi győzelem született. Ezzel a Cegléd a kötöttfogású bajnoki cím után szabadfogásban is felállhatott a dobogó harmadik fokára.


A bronzérmes csapat tagjai:
Kecskeméti Dávid, Baliga Marcell, Török Tamás, Tóth Levente, Kovács Árpád, Kovács Béla, Dömök Péter, Mohella Flórián, Bartáky Marcell és Deák Martin
Edzők: Kovács Béla, Pap Attila, Pap Ferenc

A csapatbajnokság végeredménye:
1. Csepel
2. ESMTK
3. CVSE
4. KTE
5. Tatabánya
6. Abony

Pap Ferenc

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Kilenc bajnoki meccs

A Ceglédi KK SE Kék Cápák hat korosztálya et...

Csáky András újabb csapata

Bemutatta jelöltjeit a Ceglédi Lokálpatrióta Klub Egyesület is, melynek...

Nagykőrösi szélhálmos

Egyelőre nem tudni, milyen ítélet várhat arra a nagykőrösi...

Jubiláló munkatársait köszöntötte az Infineon Technologies Bipoláris Kft.

A vállalat az elmúlt évek hagyományaihoz hűen március 21-én...

Hogyan lehetsz személy- és vagyonőr?

  Az egyik legkeresettebb szakma manapság a személy- és vagyonőr....