10.4 C
Cegléd
2024. április 18. csütörtök
spot_img

Kétgólos győzelmet aratott a CVSE

A Magyar Kupa mérkőzés után ismét hazai pályán fogadtuk a Soroksárt, akik ellen kettő nullára győztük két vérbeli ceglédi játékos góljával.

Jól kezdtük a mérkőzést, már a 8. percben megszereztük a vezetést G. Bíró góljával, aki jó 25-27 méterről gondolt egyet és ellőtte, a labda pedig védhetetlenül vágódott a kapuba. Könnyen lehet, hogy a forduló gólját lőtte.

A gól után is kézben tartottuk a mérkőzést, több lehetőség is adódott a csapat előtt, a 16. percben volt az első lövése a vendég csapatnak, de nem ment fel Mursits vérnyomása a lövés után.

A folytatásban többnyire a mezőnyben folyt a játék, bár mindkét csapat eljutott a másik kapujáig, de komoly helyzetek nem alakultak ki. A 29. percben aztán egy szép kombináció után növelhettük volna az előnyünket. Nyilas szabadrúgását Albert fejelte át a hosszúra, ahol érkezett Preklet, bólintott, de a léc alól bravúrral ütötte ki a labdát a vendég kapus.

A folytatásban is nekünk voltak lehetőségeink a kapu előtt, de nem növeltük az előnyünket, félidőben 1:0-s állást mutatott az eredményjelző.

A második játékrészt is megnyomta a csapat, először Szilágyi lőtt, majd Damásdi fordulásból rúgta kapura a labdát, a kapus bravúrral védett az alsó sarokból. A vendég csapat nem tudott váltani és így nem igazán volt benne a mérkőzésbe a vendégek gólja. Az utolsó 20 percben a csereként beállt Albert Ádám előtt adódott a legnagyobb vendég lehetőség, de a kapussal szemben mellé pöckölte a labdát.

Az utolsó percekben azért már Mursitsnak többször adódott dolga a kapuban, de végig biztosan oldotta meg az az adott szituációt. A végén pedig jött a pont az i-re, Peszmeget lökték fel a büntetőterületen, a játékvezető tizenegyest ítélt, Asztalos pedig könyörtelen ítélet végrehajtó volt és 2:0-ra növelte az előnyünket.

A végéig már nem történt semmi említésre méltó dolog, a négy perc ráadás ellenére sem, így 7 mérkőzésesre duzzadt a veretlenségi szériának és fontos három pontot szereztünk.

Klausz László a mérkőzés után:

Jó csapatot győztünk le, a csapategységünk megint jól működött, sok jó egyéni teljesítményünk is volt, s ezeknek eredménye a győzelmünk.

Kezdőcsapat:
Mursits – Heffler, Albert, Preklet, Farkas A. – G. Bíró – Damásdi, Nyilas, Sándor (C), Szilágyi – Asztalos

Cserék:
Damásdi helyett Fehér
Sándor helyett Peszmeg
Asztalos helyett Farkas J.

Gól:
G. Bíró (8.), Asztalos (87.)

Kőházi Ádám
Fotó: Garami Zsolt

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

“Ceglédé a legbizarrabb EU-pénzes sztori”

Az országos sajtó is felkapta a hírt, miszerint Ceglédé...

Lámpákat lopnak

Márciusban még örömmel jelentette be Klément György önkormányzati képviselő,...

Hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről

Tisztelt Ingatlantulajdonosok!                                 Az alábbiakban tájékoztatjuk a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről: A...

Cegléd pártján – A Ceglédért Független Egyesület jelöltjei

A június 9-ei önkormányzati választáshoz közeledve a Ceglédért Független...

A Fidesz-KDNP bemutatta a képviselőjelöltjeit

A FIDESZ ceglédi szervezete is bejelentette a június 9-ei...