3.4 C
Cegléd
2024. április 25. csütörtök
spot_img

Best Face Fest – Christmas Waiting Party

 

Immár XVI. alkalommal kerül megrendezésre a Best Face Fest party sorozata a Ceglédi Gál József Sportcsarnokban. Az elektronikai zenét kedvelők igazi fellegvárává nőtte ki magát a rendezvény, ahol Magyarország legnagyobb lemezlovas sztárjai mellett már több alkalommal előadók, együttesek és külföldi fellépők is megörvendeztették a közönséget.
A 2017. december 16-i elő karácsonyi buli, igazi sztárparádénak ígérkezik. Érkezik Metzker Viktória és Newik, akik már több éve, az év lemezlovasa díjat birtokolják. Őket követik a dj szakma jelenleg legismertebb előadói, mint például Bricklake, aki évek óta fergeteges partikkal és zenei slágerekkel lepi meg rajongóit. Jackwell és Szecsei apánk, akik meghódították a budapesti éjszakákat és szinte az egész ország közönségét. December 16-án a Best Face Fest színpadára érkezik az AK26. A nagysikerű rapcsapat több milliós youtube nézettséggel és fergeteges slágerekkel, rajongói táborral büszkélkedhet. A műsorukban olyan szólódalokat is hallhatunk, mint például Hiro – Párizs című mega slágere, amit csak önmagában 11 millióan hallgattak meg. Legvégül, de nem utolsósorban az est házigazdája Chris Dylan, aki az elmúlt években már több alkalommal döngette a ceglédi közönségnek a világ legnagyobb slágereit a Best Face Fest lemezjátszóin.
A 2017-es év utolsó bulija alkalmából szeretnénk megköszönni a Ceglédi Gál József Sportcsarnok vezetőségének és dolgozóinak, hogy tiszta szívvel segítették munkánkat.

Köszönjük a Boros Team-nek a fantasztikus hangzást és látványvilágot. Ezen belül Németh Zoltánnak a munkáját, hogy együtt élvezhettük, amikor a zenék és a fények összhangban életre kelnek. És legvégül, de nem utolsó sorban a Best Face Fest többi házigazdájának: Sentinel-nek, Oliver-D-nek, Carrey-nek, Little Pearl–nek, és Navidal-nak, illetve a csapat összes többi tagjának lelkes és kitartó munkáját.
Jegyek december 5-től elővételben megvásárolhatók korlátozott számban Gál József Sportcsarnokban (Cegléd, Rákóczi út 33.) és a Facebook oldalon (www.facebook.com/best.face.fest) meghirdetett viszonteladóknál 1600 Ft-ért, illetve a helyszínen 2000 Ft–os egységáron. A szervezők a beléptetés jogát fenntartják! 16 év alatt a belépés kizárólag nagykorú felügyelettel!

December 16-án mindenkit szeretettel vár a Best Face Fest Team csapata.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Sokrétű álláslehetőségek kereskedelmi és értékesítési irányon

    Kereskedelmi és értékesítési területen mindig akad olyan álláslehetőség, amely...

Tedd meghitté a kertet, építs zárt kerítést!

    Nyugalmas környéken, jó szomszédokkal körülvéve talán meg sem fordul...

Az anyák napja mindenki számára különleges

    Az édesanyáknak kitüntetett helye van a szívekben, szeretetük és...

FitKid sikerek

A Ceglédi Vasutas Sportegyesület FitKid szakosztályának tavaszi versenyszezonja Tiszakécskén...

Két Ungvári az olimpián

Családi olimpiára készül Ungvári Miklós ceglédi olimpikon. A olimpiai...