3.5 C
Cegléd
2024. március 9. szombat
spot_img

Laza csajok Mikulása

Tapasztalataim szerint egyre többen elkezdtek sportolni. Ki így, ki úgy, de nagy örömömre egyre többen erősítik a mozogni kedvelők táborát.

Közben itt az év vége, elfáradnak az emberek. Torlódnak az ünnepek. Családanyaként egyre nehezebb, kihívást jelent minden egyes nap. Egyre több túlóra a munkahelyen, szalad a háztartás, de már ünneplőbe kellene öltöztetni, na meg a gyerekeket is, mert itt vannak az óvodás-iskolás fényképezések, ünnepi műsorok. Alkoss nekik cukiságot, mert jön a karácsonyi vásár, de eközben növekszik a bevásárló listád, hiszen Te vagy a Jézuska. Már november végétől azon gondolkodunk, mi kerüljön az ünnepi asztalra, persze ha kigondoltad azon gondolkodsz, hogy mindezt mikor valósítod meg?! Próbálunk helytállni a munkahelyen, a családnak anyaként, megfelelni nőként, feleségnek! És önmagunk testi-lelki egészségével foglalkozunk eleget?

Heti háromszor hétfőn, szerdán, pénteken 19 és 20 óra között Cegléden a Malom téri tornateremben LAZA tornaóraedzést tart Fehér József. A neve kissé csalóka, hiszen nem annyira LAZA az edzés része. Lányok Asszonyok Zenés Alakformáló tornaóra a becsületes neve. Viszont a csoport – illetve csapat hiszen azok vagyunk – egy igazi klassz laza, viccelődő csapat. Az öltözőben összegyűlve elreppen egy-egy panaszos mondat: „fáradt vagyok, mostam, főztem, takarítottam, vásároltam, nyűgös volt a gyerek, sok volt a tanulni való, dolgozatra készültem, alig élek, mindegy majd lekúszom valahogy”.

Mikor megkezdődik az edzés minden megváltozik. Az egy órában bármilyen fáradt vagy önmagadnak dolgozol. Változatos zenék, változatos edzés egy változatlanul jó edző társaságában egy változatlanul laza, jó kedélyű, vicces csapatban. Nemcsak a testünket ápoljuk ez idő alatt, hanem a lelki világunkat is. Örömmel kísérjük önmagunk és társaink fejlődését. Kell a mozgás a jó csapat! Persze nem mindenki jut el heti háromszor, de már egy-két edzés is sokat jelent!

Szerdán december 6-án is mókát csempésztünk az edzésbe: alkalomhoz illő öltözékben tornáztunk. Egy hosszú és fárasztó nap után jól esett egy kis változatosság! Legbelül ismét kicsit gyerekként vártuk a Mikulást. A termet betöltötte a mosoly, jókedv, ünnepi zene. Köszönjük az edzőnknek és a jelenlévő csajoknak a vidám színes edzést!

Egy testét, lelkét ápoló nő

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

Hogyan fejleszti a logikus gondolkodást a pasziánsz?

Az ingyenes online pasziánsz mindig is népszerű választás volt...

8 tipp, hogy az esküvőd életed egyik legszebb napja legyen

Minden bizonnyal görcsbe rándul a gyomrod, ha a közelgő...

Lépcsőzés az egészségért

2024. márciusát kórházi Egészségfejlesztési Irodánk kezdeményezésére a „Lépcsőn járj,...

Lapáttal verte a szomszédját

A Pest Vármegyei Főügyészség emberölés kísérlete miatt emelt vádat...

Újabb beruházási botrány

„150 millió forint támogatásból újulhat meg Cegléden a Török...