7 Comments

 1. 7

  Juhász Istvánné

  Igen,nem kérik, mert fizetni kell. Ennél egyszerűbb megoldást találnak! Kocsival, utánfutóval minden létező szemetet elhoznak a SPAR melletti szelektív gyűjtőbe. 31.-én este is egy utánfutó lomot pakoltak le a szelektív gyűjtő háta mögé ( bele már nem fért semmi, de már a gyűjtők elé is volt minden lerakva). Nem tudom, ha ez a város szemetese, akkor miért itt tartják, vigyék a Szabadság térre! Akiknek ezt napról-napra nézni kell,—- mert ez a látvány fogadja őket, ha kinéznek az ablakon, vagy kimennek erkélyre —-hiába őrjöngenek, a kutyát nem érdekli!

  Reply
 2. 6

  Anarquista

  Teljesen igaza van a lakosoknak! Ingyenélő a nemzet migránsa, a kaszinóbáró Andy Vajna, Mészáros Lőrinc, és az egyéb, adónkból élő parazita politikus! A lakosság többségét anyagilag teljesen ellehetetleníti a kizsákmányoló kapitalizmus, egyre többet vonnak el a szegény rétegektől, annyira, hogy már az alapvető létfeltételek sem biztosítottak.

  Ingyenélő-e a havi 750.000 forintot kereső, parlamentbe be se járó parlamenti ,,képviselő”?

  http://www.parlament.hu/documents/10181/1346723/kepviseloktiszteletdija+2017.pdf/d1888628-1c82-4a0c-a15e-22b353382897

  ,,A gazdagoknak kedve-kénye
  erőnkből szívja ki a vért,
  csaló az államok törvénye,
  mert minden bajt szegényre mért.”

  Van az a pont, amikor az emberek megelégelik a nyomort, a törvény a gazdagokat védi, a szegénytől elvon. Vajon nem ingyenélő az Ecseri Kft multimilliomos tulajdonosa, aki a tőlünk elvont adókból VISSZA NEM TÉRÍTENDŐ TÁMOGATÁSKÉNT kapott több száz millió forintot és kapott ingyen egy gyárrészt? Vagy a fideszes Klément György ,akinek az adónkból burzsoátámogatási rendszer keretében tettek a valaga alá ingyen egy 20 milliós gyümölcsfeldolgozót? Vagy pl a nyilas jobbikhoz köthető Kökény borászat, mely szintén több 10 milliót kapott az adónkból ingyen, és ezt nem is kell visszafizetnie??? Ök nem ingyenélők, csak azok akik egy életet próbálnak leélni tisztességes munkával? Nem ingyenélő e az a rendszer mely direkt hozza létre a mesterséges munkanélküliséget, hogy a meglévő munkavállalók bérét csökkenthessék, és a dolgozókat a munkanélküliséggel riogathassák, ha nem hajlandóak ingyen túlórázni és jövőbeli nyugdíj nélkül feketén dolgozni???

  Kíváncsi vagyok, hogy a nyilas jobbikos Horváth Gábor mikor támogatja példaképének Horthynak a szegények ,,kezelésének” eszközét, a sortüzet, vagy mikor veszi elő a fidesz Antall József taxissztrájk kezelési módszerét, nevezetesen a hadsereget vetette volna be a lakosság ellen. A nyilas fidesztől és a nyilas jobbiktól jót ne várjon senki!!!

  ,,Csak a jelszavak mások a jobbik alatt, a sz@r maradt:”
  http://hvg.hu/itthon/20171215_jobbik_tiszavasvari_ciganyok_romak_onkormanyzat

  https://www.youtube.com/watch?v=CT9LgIhZDcU

  https://hu.wikipedia.org/wiki/Endr%C5%91di_sort%C5%B1z

  https://hu.wikipedia.org/wiki/Csertet%C5%91i_csend%C5%91rsort%C5%B1z

  Ingyenes egészségügyet, oktatást, olcsó rezsiköltséget, ingyenes tömegközlekedést, lakhatás biztosítását! Ez 1936-1939 között az anarchista Barcelonában és Katalóniában megvalósult!
  Egyházi vagyon közösségi tulajdonba vétele, fenti ,,támogatások” (mutyipénzek) visszaszerzése, hierarchikus rendszer eltörlése. Ma kevesek élnek jól, a többség viszont küszködik. Társadalmi egyenlőséget! A gyermekéhezés felszámolását! Az egyházi politikai és gazdasági vezetőrétegek privilégiumainak felszámolását!

  https://www.youtube.com/watch?v=adf0fxRh0d8

  https://www.facebook.com/Elegunkvan/

  SE isten, SE haza, SE úr, SE szolga!

  Reply
 3. 5

  Erzsébet

  Nekünk senki sem szólt erről a fórumról, én is szívesen elmentem volna! Én itt nem egy fórumot láttam , hanem mindenki ordibált kedvére, olyan alapon, hogy az erősebb győz! Sajnos a szemétszállításra szükség van, de a közvilágításra is, az utak karbantartására is, a vezetékes internetre is, mert a 21-ik században élünk! Nekünk az internet 2-szer annyiba kerül mint egy városlakónak, ráadásul nem korlátlan, ellenőrizhetetlen a fogyasztás, az utak járhatatlanok, úgy a dűlőutak, mint a kövesút, a sötétségről nem is beszélve! Visszatérve a szemétszállításra, amint már írtam szükséges, de elegendő lenne havonta egyszer, hisz a tanyasi ember, majdnem mindent újrahasznosít! A sok petpalack, nejlonzacskó…stb.ami nem bomlik le annak szükséges az elszállítása, mert sajnos úszunk a szemétbe, elégetni nem ajánlatos , mert óvnunk kellene a környezetünket! Ha ránk nézve kötelező a szemétdíj kifizetése, nem lehet megegyezni egy mindannyiunknak kedvező feltételben, akkor az illetékeseknek is legyen kötelező az utak kijavítása, hisz a súlyadót ugyanúgy fizetjük mint a városlakók és a közvilágítás is legyen kötelező, ne kezeljenek minket sem másodrendű állampolgárnak! Ha vannak kötelességeink, legyenek jogaink is!

  Reply
 4. 4

  Tamás

  Plusz a városban sem ingyen viszik el senkinek se a szemetét. Kint lenne konténerek elkerítve, akkor is fizetniük kellene.

  Reply
 5. 3

  Tamás

  Városban konténer csak a paneles övezetben van és a lakóközösség saját maga kerítette be és nem az önkormányzat, mivel ez nem önkormányzati kötelesség.

  Reply
 6. 2

  Irén

  Senki nem kérte, hogy legyen az ugyerban szemétszállítás. Az szerettük volna, hogy legyen úgy mint a városban is jó pár helyen, hogy a konténert kerítsék el!! Leszögezném, ezt senki nem kérte, készen kaptuk a kész tény a Képviselő urtól. Itt nem csak ingyenélők, hanem sajnos szerény körülmények között élő családok, idősek is laknak!!! Majd ha önnek is ilyen életveszélyes utakon térdig sárban kellene járnia kedves Tamás nem tudom mit szólna!!! Gyerekkorom óta ennyire elhanyagolva az utak sosem voltak!!!! Persze itt közvilágitás sincs, de azért fizessünk mindent úgy mint egy városi ember ugye. Jelzem én kötöttem szerződést és nem is ezzel van a baj, hanem miért nem csak az fizessen aki kötött!!!!!

  Reply
 7. 1

  Tamás

  A sok ingyenélő ember… Elvárja, hogy más fizesse a szemetét. Nevetségesek…
  Mindig azon siránkoznak, hogy belvárosi körülményeket akarnak, vezetékes internettel, kábeltvvel, de amikor fizetni kell, akkoe ordítanak.

  Reply

Szóljon hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

2022 Ceglédi Panoráma