2.1 C
Cegléd
2024. április 20. szombat
spot_img

Örökbe adták a rabkórházban született fiút

Örökbe adta családja azt a kisfiút, akit a ceglédi csecsemőgyilkos anya szült a tököli rabkórházban – tudta meg a Tények. A nőt azzal vádolják, hogy agyonverte másik, másfél éves gyerekét.

Megtörten ült tárgyalásán az a ceglédi nő, akit azzal vádolnak, hogy megölte másfél éves kisfiát 2016 őszén. Az anya többször bántalmazta a gyereket, amikor az sírt, a gyilkosság napján pedig brutális módon próbálta a fiút elhallgattatni.
hirdetés

A Megyei Főügyészség szóvivőjének ismertetése szerint a vádlott felkapta a gyereket, majd ledobta a földre. A mind hangosabban síró gyereket újra és újra fölemelte, és nagy erővel a földhöz csapta. Miután a kisfiú elvesztette az eszméletét, az anya ugyan hívta a mentőket, de nekik azt mondta, hogy a gyerek az erős hisztitől ájult be. A Tényeknek nyilatkozó apa szerint a vádlott a család előtt is titkolta, hogy mit követett el, a férjének is azt hazudta, hogy a hisztizéstől ájult el a kicsi.

Legutóbb nyáron írtunk az anyáról, aki Tökölön, a rabkórházban újabb gyereknek adott életet, de a nő csak a beszélőkön láthatta a cseperedő Tamást. Egy ideig az apánál volt a fiú, később a család úgy döntött, örökbe adják.

Az anyát a napokban kiengedték az előzetes letartóztatásból, Pest megyében szabadon mozoghat. Ezt azonban az ügyészség megfellebbezte, hiszen a nőt súlyos bűncselekménnyel, különös kegyetlenséggel 14. életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett emberölés bűntettével vádolják.

nlcafe.hu

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Ápolókat díjaztak

A Magyar Ápolók Napja kapcsán február 17-én Budapesten a...

Autót rongált és rabolt

A Nagykőrösi Járási Ügyészség vádat emelt egy férfi ellen,...

Nemzetiségi választási konferencia

Sztojka Attila, roma kapcsolatokért felelős kormánybiztos volt a vendége...

“Ceglédé a legbizarrabb EU-pénzes sztori”

Az országos sajtó is felkapta a hírt, miszerint Ceglédé...

Lámpákat lopnak

Márciusban még örömmel jelentette be Klément György önkormányzati képviselő,...