15.4 C
Cegléd
2024. március 5. kedd
spot_img

A Ceglédi Panoráma céljai

Tisztelt Olvasók! A Ceglédi Panorámát működtetőknek, szerkesztőknek mindig fontos volt az Olvasók visszajelzése, bizalma, melyet ezúton is köszönünk! Több mint 10 éve, hogy Cegléd lakosságát szolgáljuk ingyenesen elérhető nyomtatott és online felületeinken hírekkel, tájékoztatással, ajánlókkal, cikkekkel és hirdetésekkel.

Az elmúlt hetekben több erős vitát kiváltó cikk is megjelent oldalunkon. Tisztában vagyunk azzal, hogy hibázhatunk, vagy hogy nézőpontunk esetleg valaki számára nem elfogadható, de a velünk – és nem a témával – foglalkozó kommentek a többi olvasót zavarják. A lapunkat illető kulturált véleményeknek mindig helyet adtunk, de nem vagyunk kötelesek a saját költségünkre működtetett felületeken eltűrni a minket célzó szándékos sértegetést!

Ezúton szeretnék néhány félreértést is tisztázni:

Sajnáljuk – ugyanakkor megtisztelő – ha olvasóink sokféle elvárással vannak felénk, de a Ceglédi Panoráma NEM politikai lap, hanem egy gazdasági célú vállalkozás, azaz közéleti felület hirdetésekkel. Ennyi és nem több.

A Ceglédi Panoráma NEM az ellenzék, vagy annak politikai lapja. Ezzel együtt – vagy ennek ellenére – mégis minden politikában résztvevőnek felületet biztosítunk a megjelenésre. A politikai tartalom maximum tükre annak, ami a politikában történik. Ha történik.

A Ceglédi Panoráma NEM önkormányzati lap, nem közszolgálati intézmény, magántulajdonban van. A lapban megjelenő tartalomról a tulajdonos dönt saját belátása szerint.

Amit teszünk:

A Ceglédi Panoráma mindig helyt adott az olvasói véleményeknek. A közelmúlt fajsúlyos ügyei szinte kivétel nélkül nálunk jelentek meg először.

A Ceglédi Panoráma ingyenes szolgáltatóként ad hírt a lakosság részére a város történéseiről, biztosít felületet a helyi sport, civil, kulturális, szellemi, egyházi élet szereplőinek a nyilvánossághoz.

Büszkék vagyunk az évek során felépített értékeinkre, és szeretnénk megtartani továbbra is kitűzött céljainkat. Köszönjük ebben minden közreműködőnek a bizalmat és a segítséget!

Krizsán Ervin tulajdonos-főszerkesztő

Hasonló hírek

7 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Tisztelt Krizsán úr!
    Érdekelne, hogy a Bocsásd meg a mi vétkeinket c. cikk hozzászólásait miért törölte, miután stílusában is elfogadható volt? Esetleg sérti az Ön vallási meggyőződését, mások véleménye a vallásról és ezt Ön tulajdonosként úgy kezeli, hogy ahelyett hogy ellenvéleményt fogalmazna meg és érvelne az igaza mellett és kifejtené az álláspontját, cáfolná a más véleményen lévők állítását, elősegítve egy előremutató szellemi vita kialakulását, egyszerűen csak törli? Kérem, legyen szíves a hozzászólásomat közzétenni és nem törölni! Köszönöm!

    Tisztelettel: Béla bácsi

    Béla bácsi
    2017. december 09. (szombat) at 09:35
    Volt hozzászólás, de most nem látom. Hová lett?
    http://cegledipanorama.hu/2017-12-07/bocsasd-meg-a-mi-vetkeinket/

  2. Tisztelt Krizsán Ervin úr!

    Amíg várom megtisztelő válaszát, addig szeretném jelezni Önnek,hogy a Választási körkép című cikk alól is eltűnt egy hozzászólás! Miért? Ismerősöm szerint két hozzászólás, de én csak egyet láttam. Mivel kulturált hangnemben írták, ezért ezt sem értem. Esetleg véletlenül lett törölve? Előfordulhat persze, ugyanakkor rendkívül súlyos vádat fogalmazott meg benne Gyurkó úr és nem is akárki ellen, hanem az országygűlési képviselő Földi László, egykori polgármester úr ellen! Azt írta, hogy Földi úr nyolcadikos kislányokat molesztált(fogdosott) Tápiószelén és azért kellett onnan távoznia! Reméljük persze, hogy ez nem igaz, ezért kíváncsi lennék és nemcsak én, de sokan, hogy mi erről Földi úr véleménye? Én megértem Krizsán úr, hogy Őnnek nem tetszik, ha nem megfelelő hangnemben bírálják! Teljesen igaza van ebben!! Ahogy írja, hogy a kulturált véleményeknek és bírálatoknak mindig helyet tetszik adni! Ennek alapján, mint idősebb, sokat megélt kisnyugdíjjas azt javasolnám Önnek, hogy csinálja azt, mint a mostani rovatvezetője, Koltói úr a Kék újságos főszerkesztő úr, aki megkereste mindkét felet és az éter hullámain, a rádióban is hirdette: Mit szól hozzá? A mai számítógépes világban gyorsan lehet egy levélváltást lebonyolítani! Személy szerint nem szavazok Földi úrra, mert a távvezeték ügyében is ki kellene állniuk a lakosság mellett és az ismerősöm is érintett, a távvezeték mellett lakik!! Ugyanakkor lehetőséget kellene adni a képviselő úrnak, hogy válaszoljon és jogi intézkedéséről beszámoljon! Kisnyugdíjasként az a véleményem, hogy meglehetősen fajsúlyos ügy az, ha Gyurkó úrnak igaza van, hiszen ha ez így van, akkor Földi László képviselő úrnak kötelessége lenne lemondani, mert nem olyan ember, mint amilyennek mutatta magát! Persze, ha eljut hozzá mindez és feljelentést tesz, akkor az is fajsúlyos és a Ceglédi Panoráma olvasóira is tartozik! Öszintén szólva megdöbbentem, amikor olvastam a Ceglédi Panorámában, a 12 milliárdot kap a ceglédi kórház című riportban! A fenti hozzászólás eltűnésén azért csodálkoztam,mert ebben a cikkben, hozzászólásként szerepel ez a “molesztálás” és az nem tűnt el az előbb néztem és ott van, most még és elmentettem magamnak, ahogy azt is amit írok, hogy ha a célok lesz a téma, akkor meglegyen! Cudar világ az, ahol valakit alaptalanul pedofíliával vádolnak, ha meg mégis igaz, akkor az a világ sokkal cudarabb! Remélem, hogy a Krizsán úr nem talál kivetnivalót a hozzászólásomban!

    Tisztelettel: Béla bácsi a Ceglédi Panoráma olvasója

    https://cegledipanorama.hu/2017-11-07/12-milliardot-kap-a-cegledi-korhaz/

    Gyurkó Tibor Zoltán
    2017. november 14. (kedd) at 09:13

    A magyar nép nem kocsmára és cigarettára, hanem moslék bűnöző fasiszta és tróger politikusokra költi a pénzét!
    FOGADÓÓRA:”BÜSZKÉK” VAGYUNK A NYOLCADIKOS LÁNYOKAT MOLESZTÁLÓ FÖLDI LÁSZLÓRA,”MEGÉRDEMELTEN” LETT A MÉSZÁROS LŐRINC KATOLIKUS ISKOLA IGAZGATÓJA!
    http://kep.cdn.indexvas.hu/1/0/1873/18739/187392/18739225_1157463_697b9a46f8a9cc8f7c3b624a37523494_wm.jpg

    https://i.ytimg.com/vi/TuVfs95Ueec/maxresdefault.jpg

    https://cegledipanorama.hu/2017-11-07/12-milliardot-kap-a-cegledi-korhaz/
    A SZABADKŐMŰVES FIDESZ JOBBAN TELJESÍT!:TAKÁTS LÁSZLÓ A FASZAKÉRTŐ,DR.KOVÁCS ALÍZ A NAGY FASZÁLLÍTÓ,MÍG FÖLDI LÁSZLÓ A PEDOFIL,AKI MAGA ALÁ IS ÜRÍT!
    A FASZAKÉRTŐ RELATIVIZÁL ÉS NEM AKAR ÁLLÁST FOGLALNI,MERT SZERINTE AKIK OTT LAKNAK, AZOK OLYAN CIKKEKET OLVASNAK, AMIK A TÁVVEZETÉK ÁRTALMASSÁGÁT BIZONYÍTJÁK, MÍG AKIK A TÁVVEZETÉKET ÉPÍTENÉK, AZOK MEG OLYANOKAT, HOGY EZ NEM IS OLYAN VESZÉLYES, EZÉRT Ő NEM AKAR EZZEL A KÉRDÉSSEL FOGLALKOZNI…A FASZAKÉRTŐ NEMI ÉLETET AKAR ÉLNI ÉS KÖZBEN SZŰZ AKAR MARADNI!:TIPIKUS DUPLAGONDOL:A PEDOFIL FÖLDI TANÍTVÁNY, NEM ELLENZI CEGLÉD MELLETT A TÁVVEZETÉKET,DE OTTT AHOL MOST MEGY, IGEN!:”TALÁLJANAK” MÁSIK HELYET, CEGLÉD MELLETT…ÉS AKKOR KEZDŐDHET ELÖLRŐL MINDEN…:AKI NEM KÉPES KIÁLLNI A VÁROSÉRT,AZ ITT ÉLŐ EMBEREKÉRT, AZ “TALÁLJON” MÁSHOL LAKHELYET ÉS KERESSEN MAGÁNAK MÁS MEGÉLHETÉST, CEGLÉDEN NINCS RÁ SZÜKSÉG!: EZ AZ ÉN VÉLEMÉNYEM:
    https://www.youtube.com/watch?v=bCQkt2SbbWw

    NAGY FASZAKÉRTŐ TAKÁCS LÁSZLÓ! JAVASLOM,HOGY AZ ÖNKORMÁNYZATI NAGY FASZÁLLÍTÓD DR.KOVÁCS ALÍZ, ANYÁD ELLEN ADJON BE GONDNOKSÁG ALÁ HELYEZÉSI KERESETET,EGY BŰNCSELEKMÉNYBŐL SZÁRMAZÓ,SEMMIS ELJÁRÁSBAN!:A MAGYAR NÉP NEM KOCSMÁRA ÉS CIGARETTÁRA,HANEM MOSLÉK BŰNÖZŐ FASISZTA ÉS TRÓGER POLITIKUSOKRA KÖLTI A PÉNZÉT!
    MOLNÁR F.ÁRPÁD

    Gyurkó Tibor Zoltán
    2017. november 13. (hétfő) at 08:55
    Feljelentést teszek Szécsényi Sándor egykori Ceglédi Gyámhivatalvezető és Járási Hivatalvezető-helyettes ellen, bűnszervezetben elkövetett hivatali visszaélés, bűnpártolás és közokirat-hamisítás bűntette miatt!

    A PEDOFIL FÖLDI LÁSZLÓ ÉS FIDESZES BANDÁJA:DR.TARNAI RICHÁRD KORMÁNYBIZTOS KIRÚGTA A HIVATALI VISSZAÉLÉST,BŰNPÁRTOLÁST ÉS KÖZOKIRAT-HAMISÍTÁST IS ELKÖVETŐ SZÉCSÉNYI SÁNDORT!:A FESLETT LÉNYEGŰ,AZ ÖNKORMÁNYZAT ÉS AZ ÜGYÉSZSÉG STB. ÁLTAL IS GYAKRAN HASZNÁLT, DR.KOVÁCS ALÍZ RÉVÉN KIZÁRÓ OKOT JELENTETT SZÉCSÉNYI,MAJD ENNEK ELLENÉRE “PONTOSÍTOTTA” KERESETÉT,A BŰNCSELEKMÉNYBŐL SZÁRMAZÓ,TEHÁT SEMMIS ELJÁRÁSBAN!…

  3. Azt kérdezném Krizsán úrtól, hogy a Ceglédi Panoráma céljai között szerepel-e, hogy válaszolnak Béla bácsinak? Tisztelettel kérem én is, hogy legyen szíves ne törölje a hozzászólásomat!
    Köszönettel: Leon

  4. Milyen álszent, hogy ide is begyűrűződött a zaklatás, pedofília meg hasonló… azért ez a vádaskodást már szánalmasnak tartom.
    Gyurkó Tibor Zoltán Úr korábbi megnyilvánulásai is azért hagyj némi kívánnivalót maga után, ne haragudjon, de ilyen ember válaszra se kell méltatni. Napi szinten küldözgeti ugyanis a mocskos stílusban írott e-mailjét (bíróságoknak, ügyészségnek, képviselőknek, cégvezetőknek, uniónak stb. stb.):

    részletet egy korábbi megnyilvánulásából, amit én is megkaptam (kérdőjeleket azért raktam, mert hát nem éppen szép szavakat használ):

    ????? “VALAMIÉRT” ÖNMAGÁVAL IS MEGHASONULT:AZ EGYKORI DÁMÁBÓL SZÜRKE EGÉR LETT,AKI MENEKÜL AZ EMBEREK,A SZEMEK ELŐL,CSAK A FAL MELLETT,AZ ÁRNYÉKBAN SUNNYOGVA,KEZÉVEL ELTAKART ARCCAL “ÉL”:EMÖGÖTT BIZTOS VAN VALAMI SÖTÉT DOLOG,DE “NEM” TUDOM MI AZ:PÁNIKBETEG LETT A MEGVESZTEGETT,ANÁLISAN IS KIELÉGÍTETT ???? -??,??????????!-JANUÁR 22.-RE HALASZTOTTA A TEGNAPI “GONDNOKSÁGI” “TÁRGYALÁSOMAT” ??????? ,AHOVA MAJD AZ IMEI ÉRINTÉSÉVEL VINNI AKARNAK,BÁR FELLEBBEZTEM A JOGELLENES RENDBÍRSÁG ELLEN,DE A TALMUDISTA :?????? EZ SEMMIT SEM JELENT!-EGY UKRÁN NYUGDÍJAS MEG KAP 300 EZRET,HA MEG KÁR ÉR EGY KÜLFÖLDI ORSZÁGOT,AKKOR A MAGYAROKTÓL VESZIK EL A PÉNZT,DUBAIBA INGYEN VISZIK AZ ÁSVÁNYVIZET AZ ÜZEMANYAG ÁFÁJÁBÓL,EBBÓL ÉPÍTIK A FELHŐKARCOLÓKAT,MEG KINÉZIK A MAGYAR LÁNYOKAT ÉS ELADJÁK ?????????,AMIT MEG AZ UNIÓ AD ABBÓL FIZETIK A MAGYAR MUNKAERŐT,A MAGYAR ARANY MEG MÁR RÉG NEW YORKBAN VAN:

  5. Kedves Tamás!

    Önnek tökéletesen igaza van.
    A levelében említett úr sajnálatosan már évek óta zaklat ilyen és mocskosabb tartalmú levelekkel Cegléden igen sok magánszemélyt, illetve hivatalt. Ami azonban a legrosszabb, hogy általában mindez csak rágalmazás, kitaláció. Szánalmas. Ajánlom mindenkinek, hogy az általa küldött e-mailek valóságtartalmát erős fenntartásokkal kezelje!!!

  6. Nyomozást indított a rendőrség a kormánypárti képviselő ügyében, aki közpénzből nyitott borozót
    https://24.hu/belfold/2018/01/23/nyomozast-inditott-a-rendorseg-a-kormanyparti-kepviselo-ugyeben-aki-kozpenzbol-nyitott-borozot/

    78 milliónyi közpénzt adott Földi László a FIDESZ-KDNP országgyűlési képviselője egy barátjának, aki azt egy étterembe fektette. Varga Zoltán Ernő és apja közösen hat trafikkoncessziót nyertek Cegléden még a Földi-korszakban, valamint Varga cége, a Vassily Kiadó Kft. a kiadója a Ceglédi Mozaik nevű lapnak. Varga elvileg reklámozásért kapta a 78,6 millió forintot, de a kiadó 2015-ben beszüntette a Mozaikot, pénzt azonban továbbra is utalt az önkormányzat a Vassily Kft.-nek.

    A Vassily Kiadó Kft. nem is szűnt meg: 2013 januárjában vette fel a cég tevékenységi körei közé a vendéglátást, a rendezvényi étkeztetést és az italszolgáltatást, és

    szeptemberben megnyílt Cegléd belvárosában a Szindbád Borozó és Étterem, amit még a Mozaik címlapján is reklámoztak.

    A Mozaik-botrányként elhíresült ügyben Volner János, a Jobbik parlamenti frakciójának vezetője december 6-án tett feljelentést a Legfőbb Ügyészségen, január 5-én pedig csalás ügyében elrendelték a nyomozást.

    Így már értem, hogy Földi úr miért nem áll ki a távvezeték ügyében a helyi lakosok mellett, mert el van foglalva a kétes üzleti ügyeivel? Erre van 78,6 millió forintja az államnak? Felháborító! és ezt nemcsak a saját nevemben mondom, de a baráti és ismeretségi körömnek is ez a véleménye! Ez megy nagyban, míg nekünk kiszúrják a szemünk egy utalvánnyal? Javaslom a főszerkesztő úrnak, hogy a cikket tegye ki a főoldalra és bizony illdomos lenne, ha Földi László országgyűlési képviselő úr végre reagálna úgy ezen hírre, mint a vele szemben, Gyurkó úr által támasztott molesztálásos vádakra is nyilatkozhatna!

    Tisztelettel: Béla bácsi kisnyugdíjas

  7. Földi László országgyűlési képviselő, egykori polgármester úr, dr.Diósgyőri Gitta címzetes főjegyző asszony és Takáts László jelenlegi polgármester úr válaszára lennénk kíváncsiak, jónéhányan.

    Csalás gyanúja miatt nyomoznak
    http://www.cegledinfo.hu/?t=24&id=9446&p_t=1
    Csalás miatt, ismeretlen tettes ellen indított nyomozást a Pest megyei Rendőrfőkapitányság – írta a PMRFK sajtószolgálata szerkesztőségünk megkeresésére. Volner János, országgyűlési képviselő tett feljelentést a közelmúltban, miszerint a Várvag Kft hét év alatt 78 millió forintot fizetett ki lap kiadására, cikkek írására és hirdetésekre.
    Volner János tett feljelentést tavaly év végén a Legfőbb Ügyészségen a Mozaik nevű lap kiadásának finanszírozásával kapcsolatban. Volner János, országgyűlési képviselő állítása szerint a Vassily Kiadó Kft. 2009 és 2016 között összesen 78 millió forintot kapott egy önkormányzati cégtől, a VÁRVAG Nonprofit Kft.-től lapkiadásra, cikkek írására és hirdetések közlésére. Szerkesztőségünk megkereste a PMRFK sajtóosztályát, mit lehet tudni az ügy jelenlegi állásáról. Közleményükben úgy fogalmaznak: “Az ön által kérdezett ügyben a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság folytat nyomozást csalás bűntett elkövetésének gyanúja miatt, ismeretlen tettes ellen.”

    Nyomozást indított a rendőrség a kormánypárti képviselő ügyében, aki közpénzből nyitott borozót
    https://24.hu/belfold/2018/01/23/nyomozast-inditott-a-rendorseg-a-kormanyparti-kepviselo-ugyeben-aki-kozpenzbol-nyitott-borozot/

    “Varga elvileg reklámozásért kapta a 78,6 millió forintot, de a kiadó 2015-ben beszüntette a Mozaikot, pénzt azonban továbbra is utalt az önkormányzat a Vassily Kft.-nek.”

    A jegyző jogállása
    A jegyző vezeti a polgármesteri hivatalt vagy a közös önkormányzati hivatalt. A jegyzőt az aljegyző helyettesíti, ellátja a jegyző által meghatározott feladatokat.

    A jegyző feladat- és hatásköre
    A jegyző

    5. jelzi a képviselő-testületnek, a képviselő-testület szervének és a polgármesternek, ha a döntésük, működésük jogszabálysértő;

    9. dönt a hatáskörébe utalt önkormányzati és önkormányzati hatósági ügyekben;

    Címzetes főjegyzői címet kapott dr. Diósgyőri Gitta, a Ceglédi Közös Önkormányzati Hivatal abonyi származású jegyzője. Az erről szóló határozat a Magyar Közlöny legfrissebb számában jelent meg. A cím adományozására az illetékes megyei kormányhivatal javaslata után a miniszterelnök jogosult. Az Orbán Viktor által aláírt döntés szerint a címzetes főjegyzői cím július 1-től illeti meg a ceglédi jegyzőt és határozatlan időre szól.

    Tisztelettel: Béla bácsi

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

Négyből három győzelem

Négyből három győzelem a 12 fordulóban az asztaliteniszezőknél! Pest Vármegye...

Ipari park botrány

Rendkívüli testületi ülés, sajtótájékoztató, elbocsátás, rendőrségi feljelentés - tovább...

650 millió forint a semmiért?

Dr. Csáky András polgármesternek köszönhetően szinte az ürességtől kong...

Nem mindennapi jelenség Cegléden

Az INFOSTART oldala is beszámolt róla, magas pollentartalom okozta...

A képviselői munka kulcsa: bizalom és kommunikáció

Az önkormányzati választások felé közeledve jelen lapszámunkban Takátsné Györe...