One Comment

  1. 1

    BALler

    Friss keresztény KDNP-s pedofil ügy a Cegléd-Nagykőrös választási körzetben:

    http://hvg.hu/itthon/20180125_Kiskoruval_folytatott_viszony_miatt_feljelentettek_egy_fideszes_kepviselot#article-comments

    ,,Kiskorúval folytatott intim kapcsolat miatt feljelentették Kiss Attila Csaba nagykőrösi fideszes önkormányzati képviselőt és kollégiumi nevelőtanárt – írja a hvg.hu a birtokába jutott feljelentés alapján.
    A rendőrség a lapnak azt írta: „a hivatkozott ügyben a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság kijelölése alapján a Gödöllői Rendőrkapitányság folytat nyomozást szexuális visszaélés bűntett elkövetésének gyanúja miatt. Válaszadásunkig gyanúsított kihallgatás nem történt az ügyben.”

    https://www.youtube.com/watch?v=8N63K0VzsNk

    http://168ora.hu/itthon/nagy-bando-elo-adasban-allitotta-hogy-orban-feleseget-a-kecskemeti-korhazban-apoljak-ha-a-ferje-osszeveri-14251

    Egy másik jelölt ügyei:

    http://www.origo.hu/itthon/20170616-volner-janos-jobbik-per-lebukas-megcsalas-bozot.html

    A fidesz a jobbik szavazataival 1 millió megélhetési, adót nem fizető román migránsnak adott állampolgárságot, bevallottan 5-6000 bűnözőt telepítettek be Magyarországra, megszavazta a Korondi, Volner, Földi hármas is a magánnyugdíjak ellopását, mert kell a pénz szeretett románjaiknak és pedofil egyházaiknak:

    http://hvg.hu/itthon/20180127_Posztszovjet_nehezfiuk_juthattak_magyar_allampolgarsaghoz

    A fidesz és a jobbik célja, hogy Romániából irányítsák az országot az adót nem fizető, nyugdíjkérő milliók, akik egyre többet követelnek a Magyarországon született magyar, itt adózó állampolgároktól, miközben itt rothad az egészségügy, oktatás, és szegényebbek az emberek. Nekünk ellopták a magánnyugdíjpénzünket, mesterségesen gyengítették a forintot, hogy a drága frankhitelen nyerjenek a bankok, politikusok, és most + 3 millió román egyre több ellátását, kiváltságos juttatását, ukrán nyugdíjat is rólunk Magyarországon született adózó magyarokról nyúzzák le??? : 38.650 forint 10 éve az állami dolgozók illetményalapja, 10 ÉVE INFLÁLÓDIK A BÉR! Bezzeg, ha határon túli magyar állampolgárságú lehetnék, dőlne a lé… Saját hazánkban vagyunk kizsákmányolt jobbágyok a ROMÁNBETELEPÍTŐ ORBÁN, VOLNER miatt!

    2018. januári sztrájk az önkormányzatoknál:
    http://nepszava.hu/cikk/1149350-hiaba-dorombol—zarva-lehetnek-az-onkormanyzatok-sztrajk-miatt

    https://www.youtube.com/watch?v=y02DePqnDOU

    Talán a legjobb Orbánra hallgatni, és az általa is elismerten tehetségesebb GYURCSÁNYRA szavazni!

    https://www.youtube.com/watch?v=1fVIWQNlavI

    Reply

Szóljon hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

2022 Ceglédi Panoráma