6.2 C
Cegléd
2024. április 19. péntek
spot_img

Révész Borókát díjazták Kecskeméten

A napokban került sor a kecskeméti Városházán az elmúlt esztendő legeredményesebb helyi sportolóinak, sportvezetőnek köszöntésére. Az utánpótlás leány kategóriában az „év játékosa” a 3×3-as válogatottal korosztályos Európa-bajnokságon aranyérmes Révész Boróka lett.

A Mercedes-Benz Gyár Kosárlabda Akadémia tehetsége januárban a VBW CEKK Cegléd együtteséhez szerződött, így az élvonalban is bemutatkozhatott. „Váratlanul ért Cziczás László vezetőedző telefonhívása. Az egyik délelőtt szólt, hogy vár az esti edzésre. Az U20-as szabály miatt neki szüksége volt egy fiatal játékosra, nekem pedig egy magasabb szintű csapatra, mert feljebb akartam lépni. De ha nem felelek meg, akkor biztos nem marasztal. Hatalmas váltás volt ez a számomra, a kezdetekben csak pislogtam. Az edzések intenzitása, az élvonalban szereplő játékosok ügyessége teljesen más, mint az amatőr bajnokságban.” – idézi a Mercedes KA Facebook oldala Révész Boróka szavait.

wbasket.hu

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

“Ceglédé a legbizarrabb EU-pénzes sztori”

Az országos sajtó is felkapta a hírt, miszerint Ceglédé...

Lámpákat lopnak

Márciusban még örömmel jelentette be Klément György önkormányzati képviselő,...

Hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről

Tisztelt Ingatlantulajdonosok!                                 Az alábbiakban tájékoztatjuk a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről: A...

Cegléd pártján – A Ceglédért Független Egyesület jelöltjei

A június 9-ei önkormányzati választáshoz közeledve a Ceglédért Független...

A Fidesz-KDNP bemutatta a képviselőjelöltjeit

A FIDESZ ceglédi szervezete is bejelentette a június 9-ei...