18.1 C
Cegléd
2024. március 28. csütörtök
spot_img

Új kosárlabda csapat Cegléden

A CKE (Ceglédi Kosárlabda Egyesület), már több, mint 20 éve szerepel a magyar kosárlabda bajnokság különböző osztályaiban. Sajnos az eredménykényszer és egy kimaradó teljes generáció, – ami az utánpótlásképzést illeti – azt eredményezte, hogy a jelenlegi keretben egy ceglédi játékos sincs.

Egy szerencsés véletlen úgy hozta, hogy a nyaranta rengeteg nagy streetball rendezvényt megnyerő, évekig veretlen Sivatagi Rohamcsigák csapatának 3 tagja is jó ötletnek tartotta egy megyei osztályban induló szakosztálynak a létrehozását. A szándék mit sem ért volna Lázár László elnök beleegyezése és támogatása nélkül, hiszen a mai világban nem egyszerű és olcsó dolog egy teljesen új csapat létrehozása.

A fő cél, hogy olyan fiatal játékosoknak adjunk játéklehetőséget, akik később az NB2-es bajnokság keleti csoportját vezető CKE csapatához csatlakozhassanak.

Mivel csak januárban tudtuk elkezdeni a mérkőzéseket, ezért 6 meccsel voltunk lemaradva a többi csapathoz képest, így egy nagyon erőltetett menetet kell véghez vinnünk. Jelenleg az ötödik helyen állunk a tabellán, négy meccs alatt két győzelem és két vereség a mérlegünk.

Az már bebizonyosodott, hogy bőven lehetnek érmes reményeink a szezon végén. Ezen a héten csütörtökön játsszuk az első hazai mérkőzésünket az eddig veretlen és a bajnokság legnagyobb esélyesének számító Szolnoki Baglyok csapata ellen. Este 20:15-kor fogják feldobni a labdát a Török János Mezőgazdasági Szakgimnázium tornatermében. Várunk minden kedves szurkolót és érdeklődőt.

Az eddig lejátszott mérkőzések eredménye:

Szolnoki Egyesült Királyság – CKE 65-76

CKE:  Ócsai József 22, Kalmár Bálint 19/15, Szerelem Viktor 13/3, Fenyődi Szabolcs 11/6, Cseri Márk 10, Zsoldos Ádám 2, Bergendi András 1

Szolnoki Baglyok – CKE 76-49

CKE:  Fenyődi 8/6, Ócsai 9, Bergendi 1, Cseri 10, Kalmár 21/6, Ecsegi (-), Zsoldos (-), Kücük-Ali (-)

Tiszakécske – CKE 61-82

CKE:  Fenyődi 18/12, Szerelem 18/3, Bergendi 4, Zsoldos 4, Meilinger 2, Ecsegi 2, Janssens 2,  Kücük-Ali (-), Kalmár 32/18

Szolnoki Olaj – CKE 61-57

CKE: Bergendi (-), Fenyődi (7), Meilinger (-), Ócsai (14), Szerelem (2), Zsoldos (1), Ecsegi (3/3), Janssens (2), Kalmár (28/9)

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Kilenc bajnoki meccs

A Ceglédi KK SE Kék Cápák hat korosztálya et...

Csáky András újabb csapata

Bemutatta jelöltjeit a Ceglédi Lokálpatrióta Klub Egyesület is, melynek...

Nagykőrösi szélhálmos

Egyelőre nem tudni, milyen ítélet várhat arra a nagykőrösi...

Jubiláló munkatársait köszöntötte az Infineon Technologies Bipoláris Kft.

A vállalat az elmúlt évek hagyományaihoz hűen március 21-én...

Hogyan lehetsz személy- és vagyonőr?

  Az egyik legkeresettebb szakma manapság a személy- és vagyonőr....