4.5 C
Cegléd
2024. április 19. péntek
spot_img

Előzetesben a tápiószentmártoni késelő

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya indított eljárást egy tápiószentmártoni férfi ellen emberölés bűntett és más bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

Ahogy arról korábban hírt adtunk, a 25 éves férfi társaival együtt 2018. február 10-én este Tápiószentmárton egyik utcájában előbb szóváltásba, majd dulakodásba keveredett egy másik társaság tagjaival. Az összetűzés során a 25 éves férfi egy késsel megszúrt egy másik férfit, aki elsődleges adatok szerint életveszélyes sérülést szenvedett, majd később a kórházban életét vesztette. A gyanúsított társaival közösen bántalmazott további két főt is, akik jelenlegi adatok szerint könnyű sérülést szenvedtek.
A rendőrök rövid időn belül azonosították és elfogták a bűncselekmény feltételezett elkövetőit, majd az üggyel összefüggésben négy tápiószentmártoni férfit hallgattak ki gyanúsítottként. A 25 éves férfit őrizetbe vették, ellene emberölés bűntett és más bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyik nyomozás. Egy 18 éves, egy 22 éves és egy 48 éves férfit pedig garázdaság bűntett elkövetésével gyanúsítanak, ők az eljárás jelenlegi szakaszában szabadlábon védekeznek.
A Pest megyei rendőrök előterjesztést tettek az őrizetbe vett férfi előzetes letartóztatásának indítványozására, amelyet a Budakörnyéki Bíróság 2018. február 13-án elrendelt.

Police.hu

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Ápolókat díjaztak

A Magyar Ápolók Napja kapcsán február 17-én Budapesten a...

Autót rongált és rabolt

A Nagykőrösi Járási Ügyészség vádat emelt egy férfi ellen,...

Nemzetiségi választási konferencia

Sztojka Attila, roma kapcsolatokért felelős kormánybiztos volt a vendége...

“Ceglédé a legbizarrabb EU-pénzes sztori”

Az országos sajtó is felkapta a hírt, miszerint Ceglédé...

Lámpákat lopnak

Márciusban még örömmel jelentette be Klément György önkormányzati képviselő,...