12.4 C
Cegléd
2024. március 28. csütörtök
spot_img

Nagy Tamás nem tartja elfogadható jelöltnek Volnert

A vasárnapi hódmezővásárhelyi polgármester választás eredménye országszerte felértékelte az ellenzéki összefogás erejét. A szocialisták és a Jobbik egy asztalhoz ülése azonban sokaknak nem vonzó alternatíva. Nagy Tamás az MSZP helyi képviselője nem tartja elfogadható ellenzéki jelöltnek Volner Jánost és arra biztatja a „baloldali érzelmű” szavazókat ne szavazzanak rá, még a kormányváltás érdekében sem.

Erről bejegyzést is írt, amelyben kifejti véleményét: „A pártok összefogásáról és a kölcsönös bizalomról írtam tegnap, és utána többekben felmerült a kérdés, hogy ez mit jelent Cegléd vonatkozásában? Kire kell szavazni, ki a legesélyesebb jelölt? A kérdést nem lehet egyszerűen megválaszolni, mert nem elég a párt népszerűség, vizsgálni kell a jelöltek személyét is. Azt tudjuk, hogy kiket indítanak az egyes pártok és szerencsére az egyes jelölteknek az interneten utána is lehet nézni.
A tegnapi Volner Hír tv nyilatkozat után én meg is tettem, mert bevallom egy agresszív, arrogáns és pökhendi politikust láttam nyilatkozni (vagy inkább helyesebb a kinyilatkoztatni szó). Az, amit találtam Volner Jánosról még ellenszenvesebbé tette számomra (kamu diploma ügy, megcsalási ügy). De nem csak az zavar, amit írnak róla, mert ez lehet egyszerű lejáratás is. Ennél sokkal jobban zavar amit ő írt a Facebookon: A magam részéről minden erőmmel azon leszek, hogy a Jobbik kormányra jutása esetén a Magyar Gárda ne csupán életre keljen, hanem aktív, állami segítséggel intenzíven fejlődjön is.”

Már pedig egy olyan politikus, aki kirekesztő és félelemkeltő félkatonai szervezetet támogat számomra elfogadhatatlan. Vagyis soha nem fogok egy olyan politikusra szavazni mint Volner János! És ezt kérem minden baloldali érzelmű demokratától is, nem támogassanak olyan embert, aki nem méltó a szavazatra! Az elveinket nem adhatjuk fel még a kormányváltás érdekében sem!” – fogalmazott Nagy Tamás.

Hasonló hírek

1 hozzászólás

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Kilenc bajnoki meccs

A Ceglédi KK SE Kék Cápák hat korosztálya et...

Csáky András újabb csapata

Bemutatta jelöltjeit a Ceglédi Lokálpatrióta Klub Egyesület is, melynek...

Nagykőrösi szélhálmos

Egyelőre nem tudni, milyen ítélet várhat arra a nagykőrösi...

Jubiláló munkatársait köszöntötte az Infineon Technologies Bipoláris Kft.

A vállalat az elmúlt évek hagyományaihoz hűen március 21-én...

Hogyan lehetsz személy- és vagyonőr?

  Az egyik legkeresettebb szakma manapság a személy- és vagyonőr....