5.6 C
Cegléd
2024. április 17. szerda
spot_img

Sürgősségi helyzet Cegléd fölött

Műszaki gondokkal küzdő személyszállító repülőgép keringett tegnap Cegléd fölött. A Szófiából Tel-Avivba tartó járat műszaki okok miatt Budapesten szállt le.

Az airportal.hu azt írja, A W6 4427-es számú járat a reggeli órákban szállt fel Szófiából 220 emberrel a fedélzetén. A járatot teljesítő HA-LXP lajstromjelű Airbus A321-es repülőgép a szófiai repülőtér közelében tízezer láb (kb. 3 000 méter) magasságban két várakozókört tett meg. A repülőgép személyzete sürgősségi helyzetet jelentett, miután a pilóták megbízhatatlan sebességadatokat kaptak a repülőgép műszereitől.

A repülő még egy kört tett meg Cegléd fölött, mert a gép magasabban volt a kelleténél, ezt követően pedig biztonságosan leszállt Ferihegyen.

A hir24.hu kérdésére a Wizz Air azt írta: Február 26-án a Wizz Air W6 4427 számú, Szófiából Tel-Avivba tartó járata műszaki okok miatt Budapesten szállt le. A repülőgép rendben leszállt, jelenleg műszaki ellenőrzés alatt áll. A késés minimalizálása érdekében a Wizz Air másik repülőgéppel fogja üzemeltetni a járatot. A járat várhatóan 10:50-kor folytatja útját Tel-Aviv felé. A Wizz Air elnézést kér az okozott kényelmetlenségért, de utasaink, személyzetünk és repülőgépeink biztonsága elsődleges fontosságú számunkra.

Hasonló hírek

1 hozzászólás

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Lámpákat lopnak

Márciusban még örömmel jelentette be Klément György önkormányzati képviselő,...

Hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről

Tisztelt Ingatlantulajdonosok!                                 Az alábbiakban tájékoztatjuk a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről: A...

Cegléd pártján – A Ceglédért Független Egyesület jelöltjei

A június 9-ei önkormányzati választáshoz közeledve a Ceglédért Független...

A Fidesz-KDNP bemutatta a képviselőjelöltjeit

A FIDESZ ceglédi szervezete is bejelentette a június 9-ei...

15 éves a Nia játékbolt

Idén 15 éves a Nia játékbolt Cegléden, ahol csaknem...