4 Comments

 1. 4

  Németh Zsolt

  Én is egy ilyen befizető ATM-mel küszködök 120.000-ret tetettek ezen be, mert a betétkönyves átküldött a hagyatékis csak egy ügyet csinált. Aznap visszamenve felvették a reklamációm. Eltarthat egy ideig az utánszámolás, bár a függő tételeket az ügyintéző is figyelemmel kiséri. Éjszaka babrált rajta valaki. Szóval visszazáródott a rekeszt kiírva, hogy sikeres volt. Milus Mária nem búsul a temetési költségemen.

  Reply
 2. 3

  Lilla

  Ugyanígy jártam ma befizetésnél, tettem bejelentést, nekem az ügyintéző hölgy, aki amúgy nagyon kedves volt 🙂 azt mondta várhatóan hamarabb jóváírják a feltett összeget, de legkésőbb 15 munkanap múlva küldenek értesítőt. Addig viszont marad az izgalom, hogy vajon tényleg visszakapom-e. Ha babonás lennék bele sem tettem volna a pénzt, mert először szokatlanul sokszor nyílt ki a kis ablak ahová a pénzt tettem be, azt hittem rosszul tettem be a pénzt szóval megigazítottam és újrapróbáltam. Aztán az is fura volt, hogy nem írta ki az átszámolt összeget. Ez után kiadta a kártyámat majd vártam az SMS-t és a blokkot amit nem adott a gép, ráadásul a pénzt sem adta ki. Kíváncsi vagyok, hogy fog alakulni az ügy, szerencsére nem múlik ezen egy esetleges nagyobb ügy, de nyugodtabb lennék, ha minél hamarabb rendeződne.

  Reply
 3. 2

  Banai Nikolett

  Sziasztok ! Ma ugyan így jártam csak az ATM pénz kiadásra alkalmas ! Ma megpróbáltam ki venni 100.000 Ft-ot a kártyamrol de sem a pénzt sem a kártyámat nem adta ki ! És én is ugyan így az OTP bankos ATM -bol szerettem volna ki venni a pénzem. Persze meg ilyedtem
  És egyből tárcsázztam az ATM-en levő telefonszámot ! A válasz erre az volt h keressem fel a saját bankom és pluszban meg lekezelő volt a hogy pedig úgy gondolom o van értünk és nem mi o értük ! Be mentem hát egyből a bankomba és a ügyintéző hölgy is elég lekezelő volt velem szemben ….. persze ki kellett töltenem egy jegyző könyvet ! És mondtak h pár napba bele telik míg vissza utaljak a pénzem ! Teszem hozza a kartyamat újra kell igényelni ami 5000 Ft ! Úgy érzem h tarthatatlan ez az OTPs bank automata ! Persze nyilván nekem is van határidős számlám kérdezem én miből fizzesem ki ? Persze szerencsés helyzetben érzem magam mert van segítségem ! De tesznem hozza ha nm lenne ? Elképesztően pofátlanságnak tartom h nekem kell szaladnom a saját pénzem után ! Ez mind Csepelen történt a Zrínyi utcában ahol a SPAR oldalában van egy OTP bankautomata ! Nyilván a kartyamrol le emelte az összeget de én meg sem kaptam meg illetve a kartyamwt sem ! Elszomorító arra fel eszmelni a mai világban h neked kell futnod a saját pénzed után illetve várakozni ….

  Reply
 4. 1

  Zsani

  Kedves Viktória!
  Mi is így jártunk, vasárnap reggel. Hétfőn a tesóm jelezte a takarék szövetkezetbe. Közölték vele, majd ha töltik a héten az autómatát, majd kiderül, hogy igazat mond-e, és akkor hívni fogják telefonon.
  Csütörtök van… Semmi értesítés…
  Kérdezném, hogy mikor kapta vissza Ön a pénzét?
  Előre is köszönöm, ha válaszol.
  Zsani

  Reply

Szóljon hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

2022 Ceglédi Panoráma