ad
ad
ad
ad

5 Comments

 1. 4

  Horvathne

  A haztartasi szemetszallitassal is gondok vannak ha egy kis zold van benne mar nem viszik el, a hobbi telkeseknek nagyjabol csak ilyen szemet gyulik ossze es akkor minek fizetjuk a szemetdijat?

  Reply
 2. 3

  Figyelőszem

  Kertes házban sem feltétlenül könnyű eltüntetni a papírokat. Aki gázzal fűt, és nincsen szén- és fatüzelésű fűtési, égetési lehetősége, az mit tegyen velük? Vannak kertes házak, ahol az életvitel is olyan, mint az emeletes házaknál. Az udvar kis mérete, hátsó rész hiánya, gyepesítés stb. nem teszi lehetővé a tűzgyújtást, hogy elégessék a felgyülemlett papírt. (Ráadásul ezt is törvény szabályozza már). Ugyanez a helyzet a komposztálással is. Ilyen udvaroknál ez nem lehetséges, ez csak az olyan udvaroknál kivitelezhető, ahol erre lehetőség van – mert nagy, van hátsórész, esetleg külterületen van az ingatlan, tanyás terület stb. Marad a gyűjtés, mert csak így lehet megszabadulni – nemcsak a papíroktól, hanem mindenfajta hulladéktól, amely keletkezik.

  Reply
 3. 2

  Juhász Isatvánné

  Ne akarja ön megoldani/megoldatni az emeletes házakban lakók problémáját. Amennyiben nem tudná, amiatt lettek begyűjtve a szelektív gyűjtők, mert boldog-boldogtalan tonnaszámra hordta bele mindenféle mocskát! A SPAR mellett lévőket is nyugodtan be lehetne gyűjteni, mert hányinger, ami van sokszor körülötte! Ennyit az áhított szelektív gyűjtőkről!

  Reply
 4. 1

  anonymous

  Majd egy új polgármester és egy új kormány megoldja a problémákat Cegléden is.

  Reply
  1. 1.1

   Juhász Isatvánné

   Ne reménykedjen, nincs semmi új a nap alatt!

   Reply

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

2016. Ceglédi Panoráma