13.8 C
Cegléd
2024. március 28. csütörtök
spot_img

A Bácsvíz munkatársainak adják ki magukat a csalók

A napokban Kecskemétről, Nagykőrösről és Ceglédről is érkeztek a BÁCSVÍZ Zrt-hez olyan lakossági bejelentések, melyek szerint magukat a cég munkatársainak kiadó személyek csöngetnek be házakhoz, lakóingatlanokhoz. A bejelentések mindegyike két férfiról számol be, akik arra hivatkoznak, hogy a közelben csőtörés történt, ezért ellenőrizniük kell, hogy el vannak-e zárva a csapok, illetve ha nem, akkor el kell zárniuk azokat. Az ismeretlenek valamennyi esetben civil ruhában voltak és cégjelzés nélküli autóval érkeztek, illetve távoztak.
Felhívjuk fogyasztóink figyelmét, hogy a BÁCSVÍZ Zrt. munkatársai közterületen történt csőtörés esetén nem mennek be lakásokba a benti szerelvények ellenőrzése céljából. Fontos tudni azt is, hogy amennyiben cégünk kollégái bármilyen célból felkeresik Önöket, akkor a BÁCSVÍZ Zrt. emblémás egyenruháját vagy munkaruháját viselik, céges autóval közlekednek, illetve arcképes BÁCSVÍZ-igazolvánnyal rendelkeznek.
Kérjük, hogy legyenek körültekintők, hogy véletlenül se essenek áldozatul csalóknak. Ha civilruhás személyek nem tudják arcképes igazolvánnyal bizonyítani, hogy a BÁCSVÍZ munkatársai, akkor semmiképpen se engedjék be őket lakásukba.
Köszönjük szíves megértésüket és együttműködésüket!

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Kilenc bajnoki meccs

A Ceglédi KK SE Kék Cápák hat korosztálya et...

Csáky András újabb csapata

Bemutatta jelöltjeit a Ceglédi Lokálpatrióta Klub Egyesület is, melynek...

Nagykőrösi szélhálmos

Egyelőre nem tudni, milyen ítélet várhat arra a nagykőrösi...

Jubiláló munkatársait köszöntötte az Infineon Technologies Bipoláris Kft.

A vállalat az elmúlt évek hagyományaihoz hűen március 21-én...

Hogyan lehetsz személy- és vagyonőr?

  Az egyik legkeresettebb szakma manapság a személy- és vagyonőr....