2 Comments

 1. 2

  tolvajfideszjobbik

  A fidesz nemcsak a magánnyugdíjpénztári pénzünket lopta el, hanem 2010-ben, közvetlenül a választás után 1 nap alatt a kósa-szijjÁRTÓ nyilatkozat miatt 185 forintos árfolyamról 210-215 forintra növelte a svájci frank értékét. Ezzel az egy bunkó módon történő nyilatkozattal frankonként 25-30 forintot buktak az adósok. Ma 265 forint 1 svájci frank. Persze Lázár János fia is svájci frankban tartotta a pénzét aki emiatt ,,jó parti” :
  https://www.youtube.com/watch?v=QS91Dqud1wQ
  Persze Matolcsy is gyengítette a forintot jót téve a bankoknak. Megkárosították az egész országot, hogy a bankoknak tepert pénzből részesedhessenek. A bankoknak tett forintgyengítést gondolom honorálták egyeseknek…
  A jobbik szintúgy megszavazta a magánnyugdíjpénztári pénzek ellopását élükön Volnerrel Korondival! Tolvaj fideszjobbik!!! Választás után a jobbik és a fidesz koalíciót akar kötni, és akkor már a Simicska-Mészáros mutyikat akarják velünk finanszíroztatni!

  https://www.youtube.com/watch?v=bMdclP7Ksww

  https://www.youtube.com/watch?v=6opcusQwGk0

  Reply
 2. 1

  Vágó László

  A mindenki szót nem érthető !!! Aki nem mer elmenni egy építő vitára az nem igazi képviselő !!! Talán nem meri vállalni a kérdésekre a választ! Persze lehet nincs előre megírt papírja!?

  Reply

Szóljon hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

2022 Ceglédi Panoráma