3 Comments

 1. 1

  tomat

  Szánalmas a Jobbik, hogy nem tud beletörődni az eredménybe. Az Ő 2 fő delegáltja is ott volt a szavazókörbe, kaptak jegyzőkönyvet is láthatják, hogy hol mi történt. Ezek szerint az Ő saját emberei is részt vett a csalásba. Ezzel lenézve a munkáját, aki egész nap ott dolgoztak sok sok órán keresztül.
  Ehhez tényleg pofa kell.

  Reply
  1. 1.1

   Valaki

   tomat, nincs igazad. Itt az a nagy helyzet, hogy országos szinten csalások történtek, köztük Cegléden is. De tegyük félre, hogy a szavazatszámláláskor és egyéb más módon ( illetéktelen szavazók ) csaltak, csak nézz fel a valasztas.hu-ra, nézd meg a statisztikákat és csodálkozz, hogy önmagának ellent mond néhol 🙂 Ha nem találtál ilyet, akkor azok közé tartozol, akiket jól át lehet ejteni a palánkon.
   De a választáskor készült Londonban egy közvélemény kutatás több ezer emberből, akiknek nagyon kis része szavazott a Fideszre, de a hivatalos statisztika szerint pedig a külföldiek 95%-a rá szavazott. De ezt a tényt szintén félre téve. Most komolyan. Aki kivándorolt az elmúlt 8 évben, hátra hagyva a rokonokat, családtagokat ( elég sok ilyen kivándorló van ), mert itthon nem tudtak rendesen megélni, azok ugyanazt a kormányt akarják ismét, mint akik miatt ki kellett menni? Nem túl valószínű…

   Reply
   1. 1.1.1

    tomat

    Hol voltak az ellenzéki szavazatszámláló bizottság tagjai? Ők is részt vettek a csalásba? Mert arról senki se beszél. Senki se nyilatkozik. Cegléden is mindenhol ott ült az LMP, Jobbik, DK delegált. Nem tettek kifogást, jah mert nem is volt. Ez egy lufi, a nagy semmi.
    A választás.hu-n lévó eredmények előzetes eredmények, a végleges eredmény szombaton lesz, amikor is összeszámolják a külképviseleteken és az átjelentkezők szavazatait, plusz mind a 106 körzetben azt az egy szavazókört, ahol vasárnap nem történ számolás. Cegléden ez a Malom téri óvodás szavazókör.
    Készülhetett közvéleménykutatás, de még a külképviseleteken lévő szavazatokat csak holnap, azaz szombaton fogják összeszámolni, akkor milyen 95%-ról beszélsz???? Azok a határon túli levélszavazatok, és nem pl. a Londonban leadott szavazatok. Azt se tudod, hogy miről beszélsz, ebből is látszik, hogy nem érted, hogy hogy működik, de azért csalásról beszélsz. Vicces…

    Reply

Szóljon hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

2021. Ceglédi Panoráma