3 Comments

 1. 1

  tomat

  Szánalmas a Jobbik, hogy nem tud beletörődni az eredménybe. Az Ő 2 fő delegáltja is ott volt a szavazókörbe, kaptak jegyzőkönyvet is láthatják, hogy hol mi történt. Ezek szerint az Ő saját emberei is részt vett a csalásba. Ezzel lenézve a munkáját, aki egész nap ott dolgoztak sok sok órán keresztül.
  Ehhez tényleg pofa kell.

  Reply
  1. 1.1

   Valaki

   tomat, nincs igazad. Itt az a nagy helyzet, hogy országos szinten csalások történtek, köztük Cegléden is. De tegyük félre, hogy a szavazatszámláláskor és egyéb más módon ( illetéktelen szavazók ) csaltak, csak nézz fel a valasztas.hu-ra, nézd meg a statisztikákat és csodálkozz, hogy önmagának ellent mond néhol 🙂 Ha nem találtál ilyet, akkor azok közé tartozol, akiket jól át lehet ejteni a palánkon.
   De a választáskor készült Londonban egy közvélemény kutatás több ezer emberből, akiknek nagyon kis része szavazott a Fideszre, de a hivatalos statisztika szerint pedig a külföldiek 95%-a rá szavazott. De ezt a tényt szintén félre téve. Most komolyan. Aki kivándorolt az elmúlt 8 évben, hátra hagyva a rokonokat, családtagokat ( elég sok ilyen kivándorló van ), mert itthon nem tudtak rendesen megélni, azok ugyanazt a kormányt akarják ismét, mint akik miatt ki kellett menni? Nem túl valószínű…

   Reply
   1. 1.1.1

    tomat

    Hol voltak az ellenzéki szavazatszámláló bizottság tagjai? Ők is részt vettek a csalásba? Mert arról senki se beszél. Senki se nyilatkozik. Cegléden is mindenhol ott ült az LMP, Jobbik, DK delegált. Nem tettek kifogást, jah mert nem is volt. Ez egy lufi, a nagy semmi.
    A választás.hu-n lévó eredmények előzetes eredmények, a végleges eredmény szombaton lesz, amikor is összeszámolják a külképviseleteken és az átjelentkezők szavazatait, plusz mind a 106 körzetben azt az egy szavazókört, ahol vasárnap nem történ számolás. Cegléden ez a Malom téri óvodás szavazókör.
    Készülhetett közvéleménykutatás, de még a külképviseleteken lévő szavazatokat csak holnap, azaz szombaton fogják összeszámolni, akkor milyen 95%-ról beszélsz???? Azok a határon túli levélszavazatok, és nem pl. a Londonban leadott szavazatok. Azt se tudod, hogy miről beszélsz, ebből is látszik, hogy nem érted, hogy hogy működik, de azért csalásról beszélsz. Vicces…

    Reply

Szóljon hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

2022 Ceglédi Panoráma