2.1 C
Cegléd
2024. április 20. szombat
spot_img

Újabb pontot szerzett a CVSE

Gyakorlatilag kapura lövés nélkül tudott elhozni egy pontot Albertirsáról a Mosonmagyaróvár. Csapatunk nagyot küzdve, a második félidőben nyomás alatt tartva ellenfelét az utolsó pillanatban tudott egyenlíteni.

Aktívan kezdte csapatunk a találkozót, az első 10 percben négy lehetőség is adódott játékosaink előtt, de komoly védést nem kellett bemutatnia a vendégek kapusának.

A folytatásban mindkét csapat nagyjából egyformán birtokolta a labdát, de a védelmek jól zártak és a középpályán is több alkalommal elakadtak az akciók. Veszélyes támadásokat inkább mi vezettünk, de az utolsó passzokba, megoldásokba rendre hiba csúszott.

Az első harminc percben semmilyen veszélyt nem jelentett a vendég csapat a kapunkra, egy alkalommal ugyan Albertnak nagyot kellett mentenie a tizenhatosnál. Mi kétszer is ígéretes helyről rúghattunk szabadrúgást, de sajnos nem került veszélybe a kapu egyik alkalommal sem.

Kezdőcsapat:
Mursits – Wild, Nánási, Albert, Preklet – G. Bíró – Damásdi, Hujber, Sándor, Peres – Asztalos

Cserék:
Peres helyén Szilágyi
Sándor helyén Nyilas
Wild helyén Farkas

Gól:
Nyilas (’90.p)

A 34. percben aztán sajnos jött egy hiba. Nánásinál volt a labda, aki hátra akarta gurítani Mursitsnak a labdát, de lecsapott rá a vendégek támadója, aki aztán kapura vezette a labdát és el is rúgta Mursits mellett. Kár érte, hiszen helyzet nélkül szerzett így vezetést a Mosonmagyaróvár.

A félidő végén még volt két veszélyesebb vendég lövés, de az egyik fölé ment, a másikat Mursitsnak kellett fölé ütnie.

A félidőben kettőt cserélt Klausz László, Nyilas és Szilágyi érkezett Peres és Sándor helyére. A második félidőben teljesen a saját térfelére szorítottuk a vendég csapatot, alig jutottak levegőhöz. A szélső védőink folyamatosan robogtak fel, jöttek a beadások, a belső középpályásaink egyből szerezték vissza a labdákat, folyamatos nyomás alatt tartottuk a vendégeket, de csak nem akart megszületni az egyenlítő gól.

A sok munka végül meghozta eredményét, már a hosszabbításban jutottunk szabadrúgáshoz, amit nagyjából 25 méterről a születésnapos Nyilas rúgott a kapuba. Az egy pontra mindenképpen rászolgált a csapat.

​Folytatás vasárnap a Békéscsaba ellen, szintén hazai pályán.

Kőházi Ádám
Fotó: CVSE (korábbi felvétel)

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Ápolókat díjaztak

A Magyar Ápolók Napja kapcsán február 17-én Budapesten a...

Autót rongált és rabolt

A Nagykőrösi Járási Ügyészség vádat emelt egy férfi ellen,...

Nemzetiségi választási konferencia

Sztojka Attila, roma kapcsolatokért felelős kormánybiztos volt a vendége...

“Ceglédé a legbizarrabb EU-pénzes sztori”

Az országos sajtó is felkapta a hírt, miszerint Ceglédé...

Lámpákat lopnak

Márciusban még örömmel jelentette be Klément György önkormányzati képviselő,...