12.4 C
Cegléd
2024. március 28. csütörtök
spot_img

Lőrincz Tamás háromszoros Európa-bajnoki bronzérmes

Nem számít, hogy milyen súlycsoportban, vagy hogy mennyi idősen birkózik Lőrincz Tamás… így is fantasztikus eredményt ért el tegnap a kaszpijszki Európa-bajnokságon és megszerezte hetedik EB érmét. Remek győzelem a 77 kilogrammos Lőrincz Tamástól. A BHSE birkózója 7-2 arányban diadalmaskodott a svéd Kessidis elleni bronzcsatában.

Tamás a vigaszágról jutott el a bronzcsatáig. Olimpiai és vb-ezüstérmes, Európa-bajnok kiválóságunk, Lőrincz 77 kg-ban a nála legalább egy fejjel magasabb svéd Alex Bjurberggel küzdött meg, és szép birkózással, a tőle már többször látott lenti billentésekkel 7:2-re legyőzte, így pályafutása harmadik Eb-bronzát ünnepelhette!
– Nehezen indult ez az Eb, az új szabály szerinti reggeli mérés nem esik jól, még barátkoznom kell vele. A felkészülés és a fogyás nagyon jól sikerült, ezért őszintén szólva kicsit többet vártam magamtól, de egy héttel az Eb előtt volt egy betegségem, kicsit még most is beteg vagyok, szóval azért összességében nagyon örülök annak, hogy meglett ez az érem! – értékelt Lőrincz Tamás, aki súlycsoportriválisának, a világbajnok Nemes Viktornak is üzent. – Egyedül a hétfői, Nemes Viktor elleni meccset sajnálom, mert nagyon készültem ellene, abból a szempontból viszont örülök, hogy ő győzött, hogy így talán a budapesti vébén majd nem számít tőlem akkora ellenállásra. Épp ezért ott kapni fog – ha ezt olvasod, készülj! – mondta nevetve, majd elárulta, nagyon szurkol Nemesnek, hogy megnyerje az Eb-t is. Ez azonban, mint később kiderült, nem sikerült.

Bővebben a hétfői napról…

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Kilenc bajnoki meccs

A Ceglédi KK SE Kék Cápák hat korosztálya et...

Csáky András újabb csapata

Bemutatta jelöltjeit a Ceglédi Lokálpatrióta Klub Egyesület is, melynek...

Nagykőrösi szélhálmos

Egyelőre nem tudni, milyen ítélet várhat arra a nagykőrösi...

Jubiláló munkatársait köszöntötte az Infineon Technologies Bipoláris Kft.

A vállalat az elmúlt évek hagyományaihoz hűen március 21-én...

Hogyan lehetsz személy- és vagyonőr?

  Az egyik legkeresettebb szakma manapság a személy- és vagyonőr....