12.9 C
Cegléd
2024. március 29. péntek
spot_img

Virágmag csomagokat kaptak a csemőiek

Virágmag csomagokat kaptak a csemőiek az áprilisi Csemői Hírmondó környezetszépítési mellékletével. A „Virágos Csemő” polgármestere Lakos Roland ezzel is hozzá kívánja segíteni a lakosokat a közvetlen környezetük szépítéséhez.
– 2016-tól minden tavaszi önkormányzati újsággal egy-egy virágmagcsomagot is ajándékozunk minden háztartásba. Azt szeretném elérni, hogy ne legyen pénzkérdés a környezetszépítés, hogy azoknak is legyen lehetősége virágosítani a tanyája, háza környékét, akinek nincs pénze drága palánták vásárlására. – tájékoztatta lapunkat a polgármester, akinek nagy örömére pozitív visszajelzéseket kap a gesztusra a lakosságtól.
– Van, aki képet küld, hogy mi lett a virágmagokból, mások arról számolnak be, hogy megosztják egymással a szomszédok a különböző magokat, így mindenki többféle virágot ültethet. Ezek a visszajelzések nagyon jólesnek a lelkemnek, mert a mai világban megköszönni valamit nem divat. – teszi hozzá Lakos Roland.
Csemő azonban nemcsak a virágosítással szépíti a környezetet, de tavasszal és ősszel egy hónapos „Mi szedjük!” szemétszedési akciót is szervez, aminek látszatja van: egyre többen vesznek részt a társadalmi munkában és egyre kevesebb a szemét.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Kilenc bajnoki meccs

A Ceglédi KK SE Kék Cápák hat korosztálya et...

Csáky András újabb csapata

Bemutatta jelöltjeit a Ceglédi Lokálpatrióta Klub Egyesület is, melynek...

Nagykőrösi szélhálmos

Egyelőre nem tudni, milyen ítélet várhat arra a nagykőrösi...

Jubiláló munkatársait köszöntötte az Infineon Technologies Bipoláris Kft.

A vállalat az elmúlt évek hagyományaihoz hűen március 21-én...

Hogyan lehetsz személy- és vagyonőr?

  Az egyik legkeresettebb szakma manapság a személy- és vagyonőr....