13.3 C
Cegléd
2024. április 25. csütörtök
spot_img

Ceglédi lány lett a Világtalálkozó Szépe

A Világtalálkozó Szépe szépségversenyt május 19-én rendezték meg a Millenium Centerben Budapesten, ahol a ceglédi születésű Fehérvári Dóra lett a szépségkirálynő. A verseny fővédnöke és a zsűri elnöke az indonéz nagykövetasszony volt és a zsűriben is több diplomata és celeb vett részt, többek között Sasvári Sándor, Keresztes Ildikó és Sütő Enikő.

– Nagyon sokat készültem a szépségversenyre edzésekkel és diétával, hogy a legjobb formában legyek, mert úgy döntöttem ez lesz az utolsó szépségversenyem és szerettem volna a csúcson abbahagyni. – mesélte lapunknak Dóra. – A legnagyobb álmom teljesült ezzel, hogy szépségkirálynő lettem! Voltam már delegált szépségkirálynő nemzetközi szépségversenyen (Miss Grand Sea Hungary 2017) és udvarhölgy is (Miss Europe Continental Hungary 2015 2. udvarhölgy) viszont megválasztott királynő még soha, ezért volt ez még a nagy vágyam. Nagyon kitartó és céltudatos ember vagyok és megfogadtam, hogy addig nem adom fel, amíg nem kerül a fejemre korona és tudatosan tettem érte minden nap, így több év kitartó munkája meghozta végre a gyümölcsét. Jelenleg nagyon élvezem, hogy sorban kapom a felkéréseket sajtótájékoztatóra és média megjelenésekre, TV szereplésekre, valamint több cég keresett már fel, hogy legyek a cégük arca vagy a modelljük. Felkérést kaptam, hogy az Ability Fashion shownak legyek az egyik arca és háziasszonya, amely ez év augusztus 31-én kerül megrendezésre a Budai Várban a Hiltonban és mivel közel áll hozzám a jótékonykodás, így nagyon örültem ennek a felkérésnek.

A jövőben 1 éven keresztül én leszek a Világtalálkozó Szépe Szépségkirálynője, így a versenyigazgatóval Széles Emíliával egyeztetjük, hogy az elkövetkezendőkben milyen jótékonysági és média megjelenésen, rendezvényeken lehet velem találkozni.

A verseny célkitűzése, hogy a magyar kultúrát, gazdaságot, turisztikát képviseljem, mint királynő és nagyon örülök, hogy egy ilyen profi stábbal dolgozhatok majd 1 éven keresztül. Sok szép ajándékot nyertem a versenyen: többek között wellness hétvégét, illetve egy ciprusi utat is, valamint egy 1 éves autó használatot és különböző fotózásokat (balatoni jachtos fotózás) és modellszerződéseket tehát, azt gondolom a legszebb évem lesz az elkövetkezendő. Mindenkinek üzenem, hogy soha ne adjatok fel az álmaitokat, mert érdemes kitartani és küzdeni értük, hiszen egyszer úgyis valóra válnak!

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Sokrétű álláslehetőségek kereskedelmi és értékesítési irányon

    Kereskedelmi és értékesítési területen mindig akad olyan álláslehetőség, amely...

Tedd meghitté a kertet, építs zárt kerítést!

    Nyugalmas környéken, jó szomszédokkal körülvéve talán meg sem fordul...

Az anyák napja mindenki számára különleges

    Az édesanyáknak kitüntetett helye van a szívekben, szeretetük és...

FitKid sikerek

A Ceglédi Vasutas Sportegyesület FitKid szakosztályának tavaszi versenyszezonja Tiszakécskén...

Két Ungvári az olimpián

Családi olimpiára készül Ungvári Miklós ceglédi olimpikon. A olimpiai...