10.4 C
Cegléd
2024. április 18. csütörtök
spot_img

Sport kicsit másképp a Refiben

Iskolánk folyamatosan keresi a lehetőségeket, hogy a minden napos testnevelési órákat változatossá, élménnyé tegye tanulói számára. A sportágak változatossága megtöri a tornaóra esetleges egyhangúságát, motiválóan hat a gyerekekre, és nem utolsó sorban esélyt ad, hogy a diákok megtalálják a számukra leginkább megfelelő sportot.

Az idén újdonságként a tollaslabda járult hozzá a Living Sport Szabadidőközponttal való együttműködésnek köszönhetően. Közel ötszáz tanulónk térítésmentesen vehette igénybe a pályákat, ahol a tanulók igazi tollaslabda-edzésen vehettek részt, megismerkedtek a sportág szabályaival.

Többeknek olyannyira megtetszett, hogy szüleikkel, testvéreikkel vissza is tértek.
A gyerekek izgatottan vettek részt az M4 Sport csatorna forgatásán, amely az ország harmadik tollaslabda-csarnokát mutatja be.

Hálásan köszönjük a Living Sport Szabadidőközpontnak a lehetőséget, és a kedves szülőknek, hogy biztosították a gyermekek utaztatását!

Május 18-án Cegléd és vonzáskörzetéből 79 tanuló vett részt az iskolánkban megrendezett sakkversenyen. Sok szép éremmel és kupával térhettek haza a gyerekek (7 arany-, 12 ezüst- és 25 bronzérem).

A megmérettetést Károlyi József, sakkedző szervezte és vezényelte le, aki évek óta edzi – nagy örömére – az egyre népesebb sakkozó ifjúságot iskolánkban. „A felsősök értékes részvételét külön szeretném kiemelni. A sikeres versenyzés mellett, kitűnő házigazdaként segítettek végig minden munkában!” – emelte ki az edző.

Kenéz Ágnes

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

“Ceglédé a legbizarrabb EU-pénzes sztori”

Az országos sajtó is felkapta a hírt, miszerint Ceglédé...

Lámpákat lopnak

Márciusban még örömmel jelentette be Klément György önkormányzati képviselő,...

Hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről

Tisztelt Ingatlantulajdonosok!                                 Az alábbiakban tájékoztatjuk a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről: A...

Cegléd pártján – A Ceglédért Független Egyesület jelöltjei

A június 9-ei önkormányzati választáshoz közeledve a Ceglédért Független...

A Fidesz-KDNP bemutatta a képviselőjelöltjeit

A FIDESZ ceglédi szervezete is bejelentette a június 9-ei...