14 C
Cegléd
2024. április 20. szombat
spot_img

Üzenet

A Budai út és az Összekötő út sarkán van egy kis pihenő pad, melyet én csináltam. Az emberek és gyerekek néha-néha leülnek pihenni. Sajnos azonban már egy éve, 2-3 naponta vodkás és kis féldecis üvegekbe valami analfabéta a vizeletét beletölti, és a padon hagyja, hátha valaki beleiszik. Még a zárjegyet is visszaragasztja rá, de nem csak itt helyezi el, hanem fentebb a volt téglagyárnál lévő buszmegállóba is ott hagyja jelét. Pont, mint egy kutya, vagy más állat. Zacskókba helyezi, hogy elhitesse véletlen felejtette ott.

Voltam a rendőrségen is ez ügyben, kértem őket, hadd tekintsem meg a kamera felvételét, mivel ott van a villanypóznán. Szerettem volna látni a felvételt, hátha felismerném ezt a gusztustalan személyt. Azt mondták a rendőrségen, ez nem ügy! Viszont kisebb gyerekek is járnak arra, iskolába menet-jövet, ne adja Isten, hogy kibontsák!

Ha valaki sejti ki lehet az, legyen szíves felolvasni ezt a cikket ennek az „embernek”, hátha nem csinálná ezt a nem normális, undorító elfoglaltságot. A felolvasónak köszönöm! A rendőrség ugyan kéri a lakosságot sok ügyben, hogy segítsenek, de az én kérésem süket fülekre talált náluk.

Józsi Bá

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Ápolókat díjaztak

A Magyar Ápolók Napja kapcsán február 17-én Budapesten a...

Autót rongált és rabolt

A Nagykőrösi Járási Ügyészség vádat emelt egy férfi ellen,...

Nemzetiségi választási konferencia

Sztojka Attila, roma kapcsolatokért felelős kormánybiztos volt a vendége...

“Ceglédé a legbizarrabb EU-pénzes sztori”

Az országos sajtó is felkapta a hírt, miszerint Ceglédé...

Lámpákat lopnak

Márciusban még örömmel jelentette be Klément György önkormányzati képviselő,...