6.2 C
Cegléd
2024. április 19. péntek
spot_img

Keszthelyi Luca győzött a 4 főváros tornáján!

Pénteken rendezték meg Budapesten a 4 főváros válogatott sportviadalát, ahol több sportágban – atlétika, labdarúgás, kézilabda, röplabda és asztalitenisz -mérették össze tudásukat az ifjúsági korú sportolók.

Ceglédről a még csak 14 éves Keszthelyi Lucát válogatták be a 16 – 17 éves ifjúsági korosztályúak ellen versenyezni, de nem csalódtak Lucában. Lucának két versenyszámban a magasugrásban és súlylökésben kellett képviselnie a válogatottat.

Luca a súlylökéssel kezdte, ahol 977 cm-es új egyéni csúcsot lökve a 3 kg-os golyóval a 4. lett. A 3. helyet 1 cm-rel nagyobbat lökve szerezte meg vetélytársa.

A következő versenyszáma a magasugrás volt, ahol Luca esélyt sem adva vetélytársainak, kiváló versenyzéssel megnyerte a versenyt.

Luca 163 cm-ig hibátlanul ugrott, amely magasságot már csak a másik magyar versenyző Karkiss Léna tudta átugrani. Ezután a lécet feltették 166 cm-re, amit Luca a 2. ugrására, gyönyörű ugrással átugrott, míg vetélytársa már nem bírt ezzel a magassággal, így Luca nyerte meg a nemzetközi versenyt.

A Budapest válogatott– mind a fiúk, mind a lányok – összesítésben is megnyerte a versenyt a Pozsonyi, Zágrábi és Ljubljanai csapatok ellen.

Keszthelyi Ferenc

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

“Ceglédé a legbizarrabb EU-pénzes sztori”

Az országos sajtó is felkapta a hírt, miszerint Ceglédé...

Lámpákat lopnak

Márciusban még örömmel jelentette be Klément György önkormányzati képviselő,...

Hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről

Tisztelt Ingatlantulajdonosok!                                 Az alábbiakban tájékoztatjuk a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről: A...

Cegléd pártján – A Ceglédért Független Egyesület jelöltjei

A június 9-ei önkormányzati választáshoz közeledve a Ceglédért Független...

A Fidesz-KDNP bemutatta a képviselőjelöltjeit

A FIDESZ ceglédi szervezete is bejelentette a június 9-ei...