12.9 C
Cegléd
2024. március 29. péntek
spot_img

Papa, mama

Idáig apa-anya, mostantól papa-mama néven szólítanak minket: 2018. június 15-én megszületett várva-várt első unokánk, Dóri lányunk és Zsuffa Roland Zalán nevű kisfia.

Tamás fiúnk, a nagybácsi javaslatára vettünk 15-ei dátummal egy napilapot, amelyben az aktuális események jelentek meg. Mondtam a családnak, írjuk rá, azért nincs az újságban Zalánka jövetele, mert nem tudták az újságírók. Én ezennel pótolom az elmaradt cikket a Ceglédi Panoráma hasábjain.

Nekem vannak olyan volt osztálytársaim, akiknek már dédunokái vannak. De szerencsére a Teremtő megadta ezt a hatalmas örömöt nekünk, hogy láthattuk az unokánkat.

Meglátogattuk a kórházban Dórit és Zalánkát első nap, a nővérke hozta az üvegajtóhoz, miközben ő szundított. Második nap Dóri hozta oda, hogy bemutassa a családot azt mondva: Viki a nagynénéd és a nagyszüleid. Ő határozottan végignézett rajtunk, a fejét lassan forgatta, úgy vizsgált minket! Hihetetlen, de így volt! Kérdeztem otthon a többieket is, hogy nem csak én képzeltem úgy, de valóban megtörtént. Minden gyereket lehet imádni, de ő a mi családunkba született!

Elgondolkodtam azon már régebben is, hogy a megszületett gyermek tehetetlen az élettel szemben. A felnőtt meg a halállal szemben!

Kisunokánk, üzenjük neked míg élsz, maradjon az ész, egészségben élj, jó ember légy és sokáig élj!

Nagypapád: Józsi bá

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Kilenc bajnoki meccs

A Ceglédi KK SE Kék Cápák hat korosztálya et...

Csáky András újabb csapata

Bemutatta jelöltjeit a Ceglédi Lokálpatrióta Klub Egyesület is, melynek...

Nagykőrösi szélhálmos

Egyelőre nem tudni, milyen ítélet várhat arra a nagykőrösi...

Jubiláló munkatársait köszöntötte az Infineon Technologies Bipoláris Kft.

A vállalat az elmúlt évek hagyományaihoz hűen március 21-én...

Hogyan lehetsz személy- és vagyonőr?

  Az egyik legkeresettebb szakma manapság a személy- és vagyonőr....