13.4 C
Cegléd
2024. március 28. csütörtök
spot_img

Két halott, 22 sérült Szolnokon

Ketten életüket vesztették, húszan megsérültek egy balesetben, Szolnokon – írja a rendőrség.  A baleset június 27-én 18 óra körül a Debreceni úton történt. Egy mentőautó és egy utasokat szállító autóbusz ütközött össze.
A balesetben ketten a helyszínen az életüket vesztették. Az MTI-nek a mentők sajtószóvivője azt mondta, a balesetben a mentőautó vezetője és a szállított beteg vesztette életét, az esetkocsiban tartózkodó mentőápoló és mentőtiszt pedig súlyosan megsérült. Állapotukat jelenleg a helyszínen stabilizálják és mentőhelikopter fogja kórházba szállítani őket, kettő is érkezett a helyszínre.
A buszon húszan szenvedtek könnyű sérülést, azonban mindenkit kórházba visznek további kivizsgálásra. A rendőrség teljes szélességében lezárta az adott utat, a forgalmat a 4-es számú főút irányába terelik. A tűzoltók feszítővágó segítségével szabadították ki a beszorult embereket a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett.
MTI – Fotó: Mészáros János

Hasonló hírek

2 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Rengeteg tragédia volt az elmúlt alig egy hónapban. Emberek hova sietünk??? Azon a pár percen már ne múljék. Itt sajnos két ember életén múlott de lehetett volna több is és az a szomorú hogy megint egy mentős és sajnos egy beteg akinek igy is segitségre volt szüksége. Gondoljatok arra hogy mindenkit haza várnak.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Kilenc bajnoki meccs

A Ceglédi KK SE Kék Cápák hat korosztálya et...

Csáky András újabb csapata

Bemutatta jelöltjeit a Ceglédi Lokálpatrióta Klub Egyesület is, melynek...

Nagykőrösi szélhálmos

Egyelőre nem tudni, milyen ítélet várhat arra a nagykőrösi...

Jubiláló munkatársait köszöntötte az Infineon Technologies Bipoláris Kft.

A vállalat az elmúlt évek hagyományaihoz hűen március 21-én...

Hogyan lehetsz személy- és vagyonőr?

  Az egyik legkeresettebb szakma manapság a személy- és vagyonőr....