8.9 C
Cegléd
2024. április 27. szombat
spot_img

A Papp Elek Optika 27 ország legjobbja

Májusban újabb rangos elismerést kapott a Nagykőrösön és Cegléden működő Papp Elek Optika. A családi vállalkozás a Zeiss individuális prémium kategóriás szemüveglencsék forgalmazásában első helyezést ért el a kelet-európai régióban.

Az okleveleket a Zeiss kelet-európai régió kereskedelmi igazgatója, Rósa Gergely Budapesten adta át egy nagyszabású ünnepség keretében id. és ifj. Papp Eleknek.

A kelet-európai régió 27 országot foglal magában, ide tartozik többek között a Baltikum, Oroszország, Ciprus, Törökország is. Ilyen mezőnyben lettek elsők, ráadásul már sokadszor.

Az 1846-ban Carl Zeiss által Jénában alapított cég mára Carl Zeiss AG néven a világ egyik vezető optikai technológiai vállalata, amely 40 országban működik, az évi árbevétele 5,3 milliárd euró.

A siker receptje Rósa Gergely szerint igen egyszerű: a Zeiss kiváló lencséket gyárt, a Papp Elek Optika munkatársai pedig kivételes hozzáértéssel készítik el az ügyfeleknek a személyre szabott szemüvegeket.

A díjátadó ünnepségen jelentették be, hogy áprilistól már Magyarországon is forgalmazzák az UVProtect Technológiával készült színtelen Zeiss lencséket, amelyek ugyanolyan védelmet nyújtanak, mint a napszemüvegek. Ez azért fontos, mivel a hosszabb ideig tartó UV-sugárzás kárt tehet a védtelen bőrben, hatására felgyorsulhat a bőr öregedése, megjelenhetnek a szem környékén a ráncok, és súlyos esetekben bőrrák is kialakulhat.

A reklámcégek éhen halnának, ha minden vállalkozás annyit költene hirdetésre, mint a Papp Elek Optika. Tankönyvi példa lehetne, hogyan legyünk sikeresek kizárólag a minőségi munka és a szájpropaganda eredményeként.

Méltán lehetünk büszkék arra, hogy városunkban a Szent György téri Papp Elek Optika a Zeiss kelet-európai régiójának 27 országában a legsikeresebb értékesítőnek számít.

Czinege Imre

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Sokrétű álláslehetőségek kereskedelmi és értékesítési irányon

    Kereskedelmi és értékesítési területen mindig akad olyan álláslehetőség, amely...

Tedd meghitté a kertet, építs zárt kerítést!

    Nyugalmas környéken, jó szomszédokkal körülvéve talán meg sem fordul...

Az anyák napja mindenki számára különleges

    Az édesanyáknak kitüntetett helye van a szívekben, szeretetük és...

FitKid sikerek

A Ceglédi Vasutas Sportegyesület FitKid szakosztályának tavaszi versenyszezonja Tiszakécskén...

Két Ungvári az olimpián

Családi olimpiára készül Ungvári Miklós ceglédi olimpikon. A olimpiai...