17.6 C
Cegléd
2024. március 29. péntek
spot_img

Európa bajnokságon járt a PIMI

A Magyar Látványtánc Sportszövetség által rendezett területi ,illetve országos versenyein elért sikereink után, útnak indultunk az Európa bajnokságra!Idén Brassóban került megrendezésre.

Öt különböző kategóriában, hat egységünk versenyzett. Látványtánc kategóriában a végzős és végzett táncos növendékeink szoros küzdelemben a bronzérmet szerezték meg! Sport akrobatikában két csapatunk is indult, melyeknek ezüstérmet sikerült bezsebelni! A 10. osztály táncosait is belevetettük a mély vízbe. Modern tánc kategóriában a sok csapat és az erős mezőny ellenére az előkelő 5.helyet sikerült elérni.

A helyezések között sokszor fél pontok döntöttek! Így volt ez a kortárs versenyzőknél is, ahol a 11. osztály táncosai versenyeztek, akiknek szintén ez volt az első EB-jük! Ők a dobogó 2.fokára léphettek fel! Már hagyománnyá vált, hogy az MLTSZ versenyeire néptáncot is viszünk! Ezúttal páros táncot vittünk, amelyet arany minősítéssel jutalmaztak! A fárasztó utazás és az esős idő ellenére nagyon jól éreztük magunkat a négy nap alatt. A város gyönyörű helyen fekszik és a verseny szervezésével is elégedettek voltunk!

Összességében remek versenyszezont zárt iskolánk!Gratulálok a versenyzőknek és a felkészítő tanároknak és köszönjük a Patkós Irma Művészeti Iskolának a lehetőséget!
Folytatás Szentpéterváron a Világkupán!

Felkészítők: Gerebicz Adrienn,Váradi László, Majláth Árpád

-már-

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Kilenc bajnoki meccs

A Ceglédi KK SE Kék Cápák hat korosztálya et...

Csáky András újabb csapata

Bemutatta jelöltjeit a Ceglédi Lokálpatrióta Klub Egyesület is, melynek...

Nagykőrösi szélhálmos

Egyelőre nem tudni, milyen ítélet várhat arra a nagykőrösi...

Jubiláló munkatársait köszöntötte az Infineon Technologies Bipoláris Kft.

A vállalat az elmúlt évek hagyományaihoz hűen március 21-én...

Hogyan lehetsz személy- és vagyonőr?

  Az egyik legkeresettebb szakma manapság a személy- és vagyonőr....