4.9 C
Cegléd
2024. április 23. kedd
spot_img

Ceglédi helyezett a virtuális harcosok bajnokságán

Madar Balázs

Hétvégén tartották az 1 millió forintos összdíjazású Fusion PUBG Magyar Kupa – Powered by Twitch második havi nagydöntőjét, amely hazánk legnagyszabásúbb PUBG bajnoksága. A ceglédi Madar Balázs Team bLYYY elnevezésű csapata a 4. helyen végzett, majd az így szerzett 92.500 forintos pénzdíjat az Országos Mentőszolgálat Alapítványnak ajánlotta fel.

– Van egy úgynevezett számítógépes játék. Playerunknows Battlegrounds a neve. A Fusion TV csinált egy versenyt csak magyaroknak, ahová 320 csapat nevezett. A virtuális játék arról szól, hogy 100 ember kiugrik a repülőből egy pályára, ahogy leérkezett keresnie kell fegyvereket, kiegészítőket rá, ruhát, stb. és a végén 1 ember vagy 1 csapat élheti túl, azaz az nyer, aki a végén marad, hogy ezt miképp teszi, az már mindenkinek a saját taktikája. Én és a társam Komzsik János, azaz TheVR Jani lettünk a 4.-ek. Így a nyert összeget picit kiegészítve, felajánlottuk az Országos Mentőszolgálatnak. – mutatta be a különleges versenyt Balázs.

A versenyen 32 bejutott csapat és 8 meghívott páros esett egymásnak, melyek közül az első 10 páros részesült pénznyereményben. Az első helyen Headley és Little-Omar végzett magabiztosan, akik 300 ezer forintot zsebeltek be. Madar “bLYYY” Balázsék a negyedik helyért 92500 forintos díjazást kaptak, azt egészítették ki és ajánlották fel a 100 ezer forintot az Országos Mentőszolgálat Alapítványnak.

A bajnokság mondhatni az adományozás jegyében telt: nem csupán a meghívott játékosok jótékonykodtak, hanem a közönség is. Egy PUBG ready PC-re licitálhattak a nézők, melyet mintegy 113 ezer forintos felajánlással vittek el. Minden bejövő összeg a „kasszában” maradt, így összesen több mint 500 ezer forint gyűlt össze, mellyel a Gyermekétkeztetési Alapítványt támogatták.

A versenyen készült stream visszanézhető ezen a linken…

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Ápolókat díjaztak

A Magyar Ápolók Napja kapcsán február 17-én Budapesten a...

Autót rongált és rabolt

A Nagykőrösi Járási Ügyészség vádat emelt egy férfi ellen,...

Nemzetiségi választási konferencia

Sztojka Attila, roma kapcsolatokért felelős kormánybiztos volt a vendége...

“Ceglédé a legbizarrabb EU-pénzes sztori”

Az országos sajtó is felkapta a hírt, miszerint Ceglédé...

Lámpákat lopnak

Márciusban még örömmel jelentette be Klément György önkormányzati képviselő,...