3.3 C
Cegléd
2024. április 19. péntek
spot_img

Újszilvási Falunap

A hagyományokhoz híven, idén is augusztusban kerül megrendezésre az újszilvási Falunap és Amatőr Fogathajtó verseny, az újszilvási Fesztiváltéren. A színes programkínálat reggel főzőversennyel, fogathajtással és kispályás focival indul. A szervezők várják vállalkozások, munkahelyi kollektívák, klubok, egyesületek, baráti társaságok, családok jelentkezését, a kispályás focira, a főzőversenyre, és a település névadójának számító gyümölcsből készített szilvás sütemények versenyére is, ahol értékes nyeremények kerülnek kiosztásra.

A színpadon délutántól helyi és környékbeli csoportok kulturális műsorai, zenei produkciók váltják egymást. Fellép Újszilvás szlovák testvértelepülése, Slivník folklór együttese. Látványos karusszel, lovas felvonulás is lesz, melyet egy interaktív gyermekműsor követ a Holdonmacska együttes előadásában. A nap idei sztárvendégei, Baby Gabi, Bebe, Kocsis Tibor és a Matyi és a Hegedűs lesz. Egész nap vásári forgatag, népi játszótér, íjászkodás és tűzoltóautó bemutató várja az érdeklődőket. Az estét tűzijáték és DJ ÓCSAI zeneszolgáltatásával Retro Disco zárja. Az ingyenes rendezvényre minden kedves látogatót szeretettel várnak a rendezők.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

“Ceglédé a legbizarrabb EU-pénzes sztori”

Az országos sajtó is felkapta a hírt, miszerint Ceglédé...

Lámpákat lopnak

Márciusban még örömmel jelentette be Klément György önkormányzati képviselő,...

Hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről

Tisztelt Ingatlantulajdonosok!                                 Az alábbiakban tájékoztatjuk a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről: A...

Cegléd pártján – A Ceglédért Független Egyesület jelöltjei

A június 9-ei önkormányzati választáshoz közeledve a Ceglédért Független...

A Fidesz-KDNP bemutatta a képviselőjelöltjeit

A FIDESZ ceglédi szervezete is bejelentette a június 9-ei...