12.9 C
Cegléd
2024. március 29. péntek
spot_img

CVSE vereség Békéscsabán

Várható volt, hogy nehéz mérkőzésre számíthatunk Békéscsabán, hiszen az utolsó három mérkőzésünkön három vereséget szenvedtük a lila-fehér csapat ellen, ráadásul itt legutóbb 6 gólt kaptunk. 

A mérkőzés a várható mederben folyt az első percekben, a hazai csapat birtokolta a labdát, mi pedig gyors ellentámadásokkal próbáltunk helyzetbe kerülni, de igazából ez egyik csapatnak sem sikerült. A 20. percben aztán egy jobb oldalról elvégzett szögletet követően a középen érkező hazai játékos a kapuba fejelte a labdát.

A 21. percben Klausz László mester cserélt, Hujber helyére Lukács érkezett, Hujber már a mérkőzés előtt sem érezte jól magát, a csere ennek volt köszönhető.

A folytatásban kicsit beszorultunk, több veszélyes hazai lövés is volt, de szerencsére a védelembe visszatért Nánási vezetésével önfeleldozóan blokkoltuk ezeket a lövéseket, az utolsó alkalommal Timári a kapuba torkában.

Az első félidő végén Sigérnek volt egy jó lövése, ami aztán elkerülte a kaput, majd egy les gólt szerzett a Békéscsaba. A félidőben 1:0-ra vezetett a hazai csapat.

A szünetben Asztalost Gyürki váltotta. Az első perceket nagyon jól kezdtük több óriási helyzetünk is volt. Először Timári és Lukács futottak el, Timári jól passzolta be Lukácsnak, aki rávezette egyedül a kapusra, jól el is rúgta mellette, de a labda a kapufa belső részére pattant. A kipattanó aztán még egy védőről a kapu felé pattant, de azt is tisztázni tudták. Alig egy perccel később szintén Lukács futott el, aki ezúttal a jobb szélről erősen belőtte a labdát a kapu elé, ami jó ötlet is volt, hiszen középen jött Gyürki, akiről a labda a kapu felé pattant, de a gólvonalról ismét mentettek a hazaiak.

A 60. percig aztán nem igazán történt semelyik kapu előtt veszélyes szituáció, aztán Mursitsnak kellett nagy védést bemutatnia, ezzel meccsben tartva minket. A folytatásban nem igazán tudtunk nagy helyzetet kialakítani, annak ellenére, hogy labdabirtoklásban jóval kiegyenlítettebbé vált a találkozó.

Végig benne volt a mérkőzésben, hogy egyenlítünk, de minden esélyünk elszállt sajnos, amikor a 80. percben egy jobb oldali támadás után 2:0-ra módosította az állást a hazai csapat.

Az utolsó 10 percben, már nem alakult ki nagy lehetőség egyik kapu előtt sem, így 2:0-s vereséggel kell elhagynunk Békéscsabát.

Kezdőcsapat:
Mursits – Wild, Nánási, Preklet, Rétyi – Sigér, Albert – Timár, Hujber, Oldal – Asztalos

Cserék:
Hujber helyén Lukács (’24. p.)
Asztalos helyén Gyürki (’46. p.)
Oldal helyén Maksimovic (’73. p.)

Kőházi Ádám

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Kilenc bajnoki meccs

A Ceglédi KK SE Kék Cápák hat korosztálya et...

Csáky András újabb csapata

Bemutatta jelöltjeit a Ceglédi Lokálpatrióta Klub Egyesület is, melynek...

Nagykőrösi szélhálmos

Egyelőre nem tudni, milyen ítélet várhat arra a nagykőrösi...

Jubiláló munkatársait köszöntötte az Infineon Technologies Bipoláris Kft.

A vállalat az elmúlt évek hagyományaihoz hűen március 21-én...

Hogyan lehetsz személy- és vagyonőr?

  Az egyik legkeresettebb szakma manapság a személy- és vagyonőr....