4.2 C
Cegléd
2024. április 19. péntek
spot_img

Meglepték a rendőröktől megijedő 3 éves Ricsikét

Rendőrök vigasztaltak meg egy keservesen síró kisfiút: a hároméves gyermek édesanyja igazoltatása miatt pityergett, ám a rendőrök megnyugtatták őt.

Az eset csütörtökön történt Cegléden, amikor a hároméves kisfiú, Ricsi és édesanyja éppen hazafelé tartott az óvodából. A rendőrök megállították őket, a rutinellenőrzés pedig nagyon megrémisztette a kisfiút, aki sírásban tört ki. Ricsi attól tartott, édesanyját börtönbe viszik a rendőrök.

Az egyenruhások azonban váratlan dolgot tettek: hogy ne legyen rossz emléke a rendőrökről Ricsinek, később egy lufival a kezükben állítottak be hozzájuk.

– Ahogy hazaértünk, tíz perc múlva megérkeztek az egyenruhások, és lufit is hoztak Ricsinek. Bár még akkor sem volt teljesen nyugodt, végül egy puszit is adott a rendőrlánynak – mondta a Borsnak Szemerédiné Gér Anikó, akinek kisfia az eset óta rendőr szeretne lenni.

– Az előítéleteken pont az ilyen helyzetekben lehet változtatni. Ez pusztán emberség volt tőlem és őrmester kollégámtól, mindketten úgy gondoltuk, hogy ez nem lehet trauma egy kisfiú életében. Nagyon örültem, hogy végül puszit és ölelést is kaptam Ricsitől, és sikerült átfordítani a számára rossz élményt – mondta a Borsnak Tóth Éva, a fiatal rendőrnő.

Forrás: blikk.hu, bors.hu
Fotó: Szemerédiné Gér Anikó – Facebook

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Autót rongált és rabolt

A Nagykőrösi Járási Ügyészség vádat emelt egy férfi ellen,...

Nemzetiségi választási konferencia

Sztojka Attila, roma kapcsolatokért felelős kormánybiztos volt a vendége...

“Ceglédé a legbizarrabb EU-pénzes sztori”

Az országos sajtó is felkapta a hírt, miszerint Ceglédé...

Lámpákat lopnak

Márciusban még örömmel jelentette be Klément György önkormányzati képviselő,...

Hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről

Tisztelt Ingatlantulajdonosok!                                 Az alábbiakban tájékoztatjuk a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről: A...