3.4 C
Cegléd
2024. április 25. csütörtök
spot_img

Halvadászok Cegléden

Hal-vad étel főzőversennyel egybekötött családi pikniket tartott a Fish Hunter horgászbolt augusztus 25-én. Sajnos az időjárás megtréfálta a „halvadászokat”, de a bátrabbak kitartottak és remek ételek születtek. A rendező Hanuta Ferenc szeretne hagyományt teremteni a családias hangulatú rendezvénnyel, hogy egybefogja a ceglédi horgászokat. Interjúnkban bemutatta a Fish Hunter horgászboltot is, ami néhány hónapja a Kőrösi útra költözött.

-Honnan jött az ötlet a horgászbolt nyitásra?

-A horgászat és ezen belül a természet szeretete már gyerekként megfertőzött és a mai napig tart. Ez vezetett oda, hogy sok ismerősöm és az akkori üzlettársam bíztatására belevágtam ebbe az üzletágba. 2010-ben megnyitottuk az Alszegi úton a horgászboltunkat Fish Hunter Horgászbolt néven. Az üzletpolitika része volt, hogy azt a rést, ami Cegléden hiányzott más boltok polcairól kitöltsük. Célunk a napi fogyasztási cikkek mellett a minőségi angol, francia, német, olasz gyártók termékeinek forgalmazása. A nyitás óta eltelt 8 év minket igazolt, hiszen folyamatosan és dinamikusan fejlődött a bolt. Az általunk forgalmazott termékek miatt sok környékbeli városból is átjönnek a horgászok. Bizonyos termékeket ekkora választékban egyébként csak Budapesten lehet megtalálni. Például nagy árukészlettel rendelkezünk Daiwa, Korda, Cormoran, Guru, Mainline és egyéb neves gyártók termékeiből.


-Május végén új helyre költözött a bolt…

-Igen, a fejlődés következményeként kinőttük régi üzletünket. Sok érvet és ellenérvet, lehetőséget figyelembe véve májusban új helyre költöztünk. A keresésnél fontos szempont volt az eladótér nagysága, a megfelelő parkolás lehetősége és a jó megközelíthetőség. Így esett a választás a Kőrösi úti vásártér szomszédságában lévő volt Kishíd vendéglő épületére. Az új helyen 160 négyzetméteren és 380 négyzetméter parkolóval várjuk a régi és új vásárlóinkat. Az eladó terület a régi duplája, ami kényelmesebb vásárlást és további termékek bevezetését tette lehetővé. Így a termékpaletta költözés után további termékekkel bővült: Novák Feeder, Special Mix, Abiotic Carp Baits, stb. A jövőbeni tervek közt pedig szerepel a Fox és Matrix termékek választékának bővítése is.

-A bolt mellett beszéljünk két másik szenvedélyedről is!

-Igen, nagyon fontosnak tartom a horgászközösség összekovácsolását is. Ezért idén először Fish Hunter Családi Horgász Piknik néven főzőversenyt rendeztünk. Sajnos esős idő volt, de így is 4 csapat főzte a finom halételeket. Szeretnénk hagyományt teremteni a rendezvényből, ahol ügyességi versenyekkel szórakoztatnánk és horgászmódszerek bemutatójával is segítenénk a horgászokat.

A másik szívügyem a profi versenysport és annak támogatása. Személy szerint a feeder szakágban (horgászmódszer) versenyzem, az országos feeder ranglistát 2017-ben a 28. helyen zártam. Ez jelentős eredmény, hiszen 2016-ban kezdtem a versenyzést. Tavaly megalakult a Fish Hunter Team 5 taggal. Az első versenyszezonban nagy csapatokat megelőzve a 20 induló csapatból a 11. helyen végeztünk. A versenyeken szerzett tapasztalatokat szívesen osztom meg a tanácsot kérő vásárlókkal is.

-Végszóként mit üzennél a ceglédi horgászoknak?

-Egy fontos dologra hívnám fel a horgászok figyelmét: Ne feledjétek kiváltani – akár a mi üzletünkben is – még idén az új horgászkártyát, mert jövőre enélkül nem lehet állami jegyet váltani!

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Sokrétű álláslehetőségek kereskedelmi és értékesítési irányon

    Kereskedelmi és értékesítési területen mindig akad olyan álláslehetőség, amely...

Tedd meghitté a kertet, építs zárt kerítést!

    Nyugalmas környéken, jó szomszédokkal körülvéve talán meg sem fordul...

Az anyák napja mindenki számára különleges

    Az édesanyáknak kitüntetett helye van a szívekben, szeretetük és...

FitKid sikerek

A Ceglédi Vasutas Sportegyesület FitKid szakosztályának tavaszi versenyszezonja Tiszakécskén...

Két Ungvári az olimpián

Családi olimpiára készül Ungvári Miklós ceglédi olimpikon. A olimpiai...