ad
ad
ad
ad

3 Comments

 1. 3

  Roland

  Cegléden 2019.02.07.-én 11 főt küldtek el a DTKH Nonprofit Kft.-válogató üzeméből.
  A 11 fő nem akarta ott hagyni a munka helyét,alá írattak velük Közös megegyezéses munkaviszony megszüntetést. Az udvaron nagyon sok a szemét és csak egyre több lesz!
  Nem elküldeni kell a dolgozókat hanem felvenni még 10 főt és az elküldötteket visszahívni!

  Reply
 2. 2

  Nikosz

  A polgármester most felavathatná a mikrofont!: nyilatkozzon,hogy a címzetes jegyzőnő munkajogi,büntetőjogi felelősségének tisztázására irányuló eljárást indított-e?
  Nem csak arrogáns a Takáts, hanem valótlanságot állított az ÁSZ-nak is! Nem értett egyet a várost elmarasztaló megállapításokkal, szerinte minden “szabályszerű” volt, az időbeli hatály és a “félreértelmezhető iratbekérők” tehettek a hiányos adatszolgáltatásról, miközben 19 pontban marasztalták el a “címzetes” jegyzőnőt, Őt pedig felszólították a munkajogi felelősség tisztázására!
  http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=764TAK_TS.png

  JAVASLATOK Az ÁSZ tv. 33. § (1) bekezdésében foglaltak értelmében az ellenőrzött szervezet vezetője köteles a jelentésben foglalt megállapításokhoz kapcsolódó intézkedési tervet összeállítani és azt a jelentés kézhezvételétől számított 30 napon belül az ÁSZ részére megküldeni. Amennyiben az ellenőrzött szervezet vezetője nem küldi meg határidőben az intézkedési tervet, vagy továbbra sem elfogadható intézkedési tervet küld, az Állami Számvevőszék elnöke az ÁSZ tv. 33. § (3) bekezdése a) és b) pontjaiban foglaltakat érvényesítheti. a polgármesternek: Intézkedjen a Bkr. előírásának megfelelően a belső kontrollrendszer minőségét értékelő jegyzői nyilatkozat zárszámadással egyidejűleg történő Képviselő-testület elé terjesztéséről. (4. táblázat 1. sz. megállapítás alapján)
  Intézkedjen az Állami Számvevőszék ellenőrzése során feltárt hiányosságok és/vagy szabálytalanságok tekintetében a munkajogi felelősség tisztázására irányuló eljárás megindításáról, és ennek eredménye ismeretében tegye meg a szükséges intézkedéseket (…)
  (1. táblázat 1-6. sz., 2. táblázat 1-5. sz., 3. táblázat 1. sz., 5. táblázat 1-3. sz., 6. táblázat 3., 7. és 9. sz., 7. táblázat 1-3. sz. és 8. táblázat 1-4. sz. megállapítások alapján)

  Reply
 3. 1

  Zorba

  Ceglédi ismerőseim küldtek fotókat a szemétlerakó helyek apokaliptikus állapotáról.
  Valószínű hogy a hanyatló nyugat csempészte a szeméthegyeket Ceglédre.
  Külön szenzációs hogy a város polgármestere arra hivatkozott, hogy a DTKH Nonprofit Kft nek csak alelnöke a így 0,1% os tulajdon része van. Így hát minden a legnagyobb renben, senki nem felelős semmiért. Megoldás helyett arrogancia!

  Reply

Szóljon hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

2016. Ceglédi Panoráma